Je to při startu tesne před zapalem myslím že to bude taky startér . Je to kovový zvuk asi ten naraz ja píše Kasak , ale nedá se to určit nedělá to po každé a je to mžik.Zkusím ten startér tím nic nepokazi
dělá to zbytkový palivo v levým válci při startu teplého motoru,občas mi to udělá,když koupíš n98 tak to nedělá,nebo když koupíš skutečnou n95
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
dělá to zbytkový palivo v levým válci při startu teplého motoru,občas mi to udělá,když koupíš n98 tak to nedělá,nebo když koupíš skutečnou n95
To by mě nenapadlo,ale možný to asi bude.
Když je hlad,je i husa dobrá.
to co ale popisuje mi přijde vážně spíš jako ten startér občas mi to taky udělá... takový jako hlasity vrznutí/skřípnutí něco takovýho...bych ho moh alespon profouknout vzduchem teda pokud to neni proti ničemu
Pokud to zní, jaky by se přidřel startér, tak já ho vyndal, očistil a prostříknul WDčkem a pomohlo to, dělalo mi to po Ukrajině.
Jestli je to jako rána kladivem do válce, tak je to, jak píše Bystřa tím zbytkovým palivem.
to je startér, už sme to jednou tady řešily. Taky sem ho vyndal, vyčistil... Ale stačí po zapnutí klíčku 2-3 vteřinky počkat a pak startovat a už to neťukne
ale taky nevim jak je to možný hlavně, že je pivo ftlamě
Znám to taky , rána podobná jako když o sebe klepnou dvě kladiva jde to z levého válce , hlavně když je teplo a motorka jede třeba do kopce a ve dvou , už mi to dělá 45000km a doufám , že dalších 500000 km to ještě přežije
dělalo mi to v 10tisících a včil mám 90 a nějaký drobný a občas si to bouchne,jezdí to furt stejně akorát to nežere včil oley
bystricke přiložený následující obrázek: