Ahoj všem. Už delší dobu koukám po této motorce. Byl by to druhý boxer do rodiny po M-72 Bohužel ale stavím barák a tak zas tolik peněz není.Ale naskytla se mi teď možnost koupit BMW R1150GS po delším smlouvání za 2.300eur. Moto je rok výroby 2002, má ABS, najeto 23.000km a podle majitele ve velmi dobrém stavu. Bohužel moto nemůžu osobně prohlédnout dříve než při převzetí a zaplacení od spediční firmy, protože parkuje v UK. Má ale české doklady, ikdyž psané na cizince co tu měl trvalý pobyt, takže s přihlášením by neměl být problém...snad.
Napadá někoho nějaký háček?
Na co se zaměřit při přebírání?
Co u této moto trpí nebo kde má slabá místa?
Dá se podle něčeho usoudit kolik má najeto, nějak se mi nechce věřit poměr cena/stav....
Zapomen na to,akorat posles penize dopredu na spedici a nedockas se niceho. Takovejch pripadu uz bylo....Lakaji prave na velice dobre ceny,ale moto nikdy nikdo nevidel. Hold za blbost se plati.
Aktualne 1250 GSA HP
Podle mě je ukázkovej podvod, kterej probíhá na netu docela často. Hodně se o tom psalo. Někdo se z důvodu práce stěhuje a potřebuje prodat motorku nebo auto. Peníze se posílají smyšlené spedič. firmě předem nebo tak nějak. Šel bych od toho.
Kdo říkal že bych posílal peníze dopředu. To by mě v životě nenapadlo!!! Spediční služby běžně nabízejí dodání na dobírku. Jenže člověk má na převzetí tak 15 minut pokud bude dobře. Mno a když to bude vrak tak mu to přivezou zpátky a zaplatí si dopravu 2x Každopádně chci od něho poslat sken techničáku, servisky a občanky.....Ale za ty prachy je to fakt čudné....
plný souhlas s Kasakem. Za tenhle peníz, nemožnost pořádně ověřit, to smrdí na sto honů.
jen mě napadá, alespoň si nech poslat VIN a ten si ověřit. Pak při převzetí se na něj podívat. no a pochopitelně co nejvíc fotek. pak při převzetí se podívat jak moc to souhlasí..
R1100GS
Jo ta jardova je moc pěkná, ale bohužel tolik teď dát nemůžu. Jedině že by barák neměl střechu Ale to by pak zas neměl kde parkovat ten první mazlík .... M-72.webnode.cz
A než dostavím tak ji prodá
Se spedicí je to tak,že ti doručeji balík a ty musíš nejdřív cálovat a potom rozbalovat.Budeš tam mít složenou tříkolku a reklamuj si jak chceš a kde chceš.Peníze už nikdy neuvidíš.Já bych do toho nešel.Většinou to probíhá přesně jak popisuje Jawaha.
Upravil Kasak dne 31.07.2011 20:31
Když je hlad,je i husa dobrá.
vydražil jsem přes ebay dva Harleye a nechal poslat přes spediční firmu z UK ,zaplatil předem přes 500 tis a vše klaplo .za měsíc mašiny dorazili,za další týden papíry.s ničím nebyl problém.
Taktéž jsem byl pro několik motorek osobně s vozíkem a Anglii,za tu cenu co píšeš se ti vyplatí pro ni zajet vozíkem,pokud něco nebude OK,max přijdeš o asi 11 tis kč,nebo letecky ověřit ,zaplatit a naložit a zpět
Nevyčetl jsem zdali jde obchod přes ebay nebo ne.Já mám jen dobré zkušenosti s koupí v UK
no tak pokud jen nějaký peníz, tak spíš hledej strojovnu v relacích na kterou máš. např 1100gs. není sice tak "pěkná", ale jede stejně a je to taky mazlík. A máš daleko větší šanci sehnat něco slušnýho. Takhle akorát vyhodíš z okna i to málo co máš..
R1100GS
Hele, já jednou na takový inzerát narazil na tip moto. Stejný kecy a strašně nízká cena. Tak jsem ze zvědavosti odpovídal. Pak jsem dostal odpověď z jiný mejlovky. Nikdy ale nechtěl prodávající poslat info, kde je moto ke skouknutí. A taky přepravní společnost a bla, bla, bla...Pak jsem tu mejlovku zadal do googlu a vypadly dost zajímavý informace na německejch diskuzních fórech. Řek bych, že je to celý podvod. Rád hych se mýlil, ale abys nenaletěl. ceny jsou v evropě srovnatelný, jen když někdo má nouzi a chce rychle prodat, tak je to levnější. Je to můj názor....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Já bych právě viděl háček v tom,že má český papíry,je psaná na cizince a stojí v UK.To je ta pohádka a ukázkovej případ levárny.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Lidi jsou fakt nepoučitelní-tohle je naprosto ukázkový podvod podle stokrát použitého scénáře. A mimochodem, proč by někdo prodával motorku v super stavu za méně než polovinu běžné ceny?
Je to opravdu podvod moč často probíraný. Moto je z Mobile.de viď? Pokud tomu chceš věřit, zisti si vše o té spedici. Pokud mám informace, používají neexistující firmy a stránky. kamarádovi něco takového nabízeli s DHL. Jenže ouha, můj kamarád je ve vedení této firmy a nenabízejí žádnou službu "na dobírku". V Německu apod také neexistuje "dobírka". navrhni prodejci, že si pro motku dojedeš sám a přijedeš s ní po ose. Uvidíš, jak obrátí!!! To ti opravdu neni divné, že někdo prodá moto s reálnou cenou 5000-6000e za polovic??? To by byl úplnej ****!!!! Nenaleť!!!
Vici napsal:
Ahoj všem. Už delší dobu koukám po této motorce. Byl by to druhý boxer do rodiny po M-72 Bohužel ale stavím barák a tak zas tolik peněz není.Ale naskytla se mi teď možnost koupit BMW R1150GS po delším smlouvání za 2.300eur. Moto je rok výroby 2002, má ABS, najeto 23.000km a podle majitele ve velmi dobrém stavu. Bohužel moto nemůžu osobně prohlédnout dříve než při převzetí a zaplacení od spediční firmy, protože parkuje v UK. Má ale české doklady, ikdyž psané na cizince co tu měl trvalý pobyt, takže s přihlášením by neměl být problém...snad.
Napadá někoho nějaký háček?
Na co se zaměřit při přebírání?
Co u této moto trpí nebo kde má slabá místa?
Dá se podle něčeho usoudit kolik má najeto, nějak se mi nechce věřit poměr cena/stav....
Díky za každou reakci Vici
PS
Hele, ještě jednou se k tomu vrátím. Myslím , že více lidí už na ten podvod přišlo, dej od toho opravdu ruce pryč....
Stenly- motocyklista varnsdorfský