Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F650GS

Klepání předku
Darius
Přidané 03.08.2011 13:29

Registrace: 17.07.11
Čau borci,
u 650gs 01 mám celkem problém s tím, že když přejedu pár nerovností po sobě tak mi to dost klepe do řidítek až je to nepříjemný. Zaboha nemohu příjít na to čím to může být. Už jsem to do šroubku rozebral a v tlumíčích vyměnil co se dalo. Asi to bude přeci jen v ložiskách v krku i když mi není jasné jak se v kuželu může udělat vůle helpless Dost je to poznat např. když na mokré trávě zablokuju přední kolo, to se to pěkně rozklepe real sad díky za vaše zkušenosti a připomínky

momul
Klepání předku
Přidané 03.08.2011 17:43

Registrace: 20.02.11
ja som mal toto iste na mojej predoslej DR650 a moto pred nou tiez (tiez DR).Bude to loziskami v krku riadenia.U starsej DR bolo len jedno kuzelove (dole) a druhe klasicke gulickove (hore).U novsej DR oboje kuzelove.Neviem ako to ma GS (este som to nerozoberal) ale z urcitostou ti mozem povedat,ze odislo spodne.POcas pouzivania,umyvania,ci statia moto na silnom slnku mohla vazelina vytiect,vyplavit ci sa inak dostat prec a lozisko mohlo skorodovat a potom je jeho opotrebenie podstatne rychlejsie.MOzno by ti pomohlo jemne pritiahnut hlavu riadenia,ale mam obavy ze lozisko uz bude otlacene,a prejavilo by sa ti to na "sekanom" riadeni motorky.Nestoji to az tak vela a ked ho vymenis,mas pokoj.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 58
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,722
Nejnovější člen: Saldo

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.07 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI