Ahoj kluci a holci,
je tu zas problem,který mě trochu s... trápí,tak bych chtěl poprosit o případné zkušenosti a rady.
Při startování se mi někdy stane,že starter (asi) nezajede do setrváku a jen jako zaúpí a nic.Někdy se to opakuje,někdy po pár pokusech začne točit.Příde mi i,že mě několik těchto pokusů o start vytluče baterku.Takže možná nějakej zkrat nevim.....
Děkuji mnohokrát za rady!
Upravil DrOz dne 11.08.2011 16:27
Ozývá se volnoběžka, startér točí ale motor se neotočí. Bud si to sedne nebo budeš muset vyměnit nebo zrepasovat tu volnoběžku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zetor napsal:
A nebo že je špatná cívka a málo vysune pastorek (volnoběžku)....a taky je možnost (což jsem měl u auta) že byla ohlá vidlíčka co vysouvá pastorek....
Akorát že v šestpade nic takovýho neni volnoběžka je mechanická Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zkus se zeptat v honde, menil jsem ji taky a kamarad mi ji prodal za 1000 z racingove cbr 600 jen mela vsechny kameny obracene protože byla z druhe strany motoru tim padem opacny smer otaceni, vim ze by se to hledalo spatne ale treba bude levnejsi asi spis ne
chalani ja by som sa chcel opytat tak isto na jav ktory som si vsimol tesne po nastartovani studeneho motora.Motorka krasne chyti,dajme tomu minutu pekne bezi no po minute sa z motora ozve uplne jemny cukot asi na 30s a potom to prestane a uz opät bezi v pohode.Ten cukot je ale fakt velmi jemny a ked mam helmu tak to ani nepocut.Nestretol ste sa s tym niekto?Spanovak rozvodu som uz menil.