Hola, hola.....zcela nečekaně mám od pondělí týden volno a nechce se mi hnít doma. Tak mi bylo doporučeno se obrátit na zdejší fórum s dotazem...
Nenajde se tu nějaká skupina, která vyráží tohle pondělí nebo úterý třeba do Alp nebo na Balkán nebo vlastně kamkoliv, spíše silniční cestování a které by nevadilo, kdybych se na ně chtěla přilepit?? Nezlobím, nekoušu, stan a kreditku mám funkční a vlastní, umím vařit čaj a paštiku v konzervě, zdržuju jen v terénu a spát na divoko mi nevadí. Je mi jasné, že je to vše narychlo, ale já za to nemůžu...to vono samo...
Najde se tu někdo?
No tééda...od kdy je b...bec neslušné slovo??
Upravil svatka dne 13.08.2011 13:35
My vyrážíme ve čtvrtek do Alp testovat nový podvozek...jen to bude celé "NOSPEEDLIMITS"...takže až se tam kolem Tebe něco mihne, byli jsme to my "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
My vyrážíme ve čtvrtek do Alp testovat nový podvozek...jen to bude celé "NOSPEEDLIMITS"...takže až se tam kolem Tebe něco mihne, byli jsme to my
dobrá, opravuji své tvrzení....."združuji jen v terénu a Vjetrníky"
svatko, škoda přeškoda, že máš volno nečekaně. ještě před týdnem by to klaplo, ale teď už je vše rozhodnuto a sliby se musí plnit. mohla to být pěkná girlgs jízda tak ať ti to vyjde, máš příjemnou společnost a užiješ si krásné cestování
(b.l.b.e.c je děsně neslušné slovo, stejně jako knih.o.v.n.a )
Vjetrnik napsal:
My vyrážíme ve čtvrtek do Alp testovat nový podvozek...jen to bude celé "NOSPEEDLIMITS"...takže až se tam kolem Tebe něco mihne, byli jsme to my
ty sis dlouho nenamlel, ze jo?!
Koukej davat v prvni rade pozor.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
ty sis dlouho nenamlel, ze jo?!
Koukej davat v prvni rade pozor.
no jistě! politicky, Halík!
ať už v Praze, nebo v Brně, hlavně opatrně Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
svatka napsal:
Hola, hola.....zcela nečekaně mám od pondělí týden volno a nechce se mi hnít doma. Tak mi bylo doporučeno se obrátit na zdejší fórum s dotazem...
Nenajde se tu nějaká skupina, která vyráží tohle pondělí nebo úterý třeba do Alp nebo na Balkán nebo vlastně kamkoliv, spíše silniční cestování a které by nevadilo, kdybych se na ně chtěla přilepit?? Nezlobím, nekoušu, stan a kreditku mám funkční a vlastní, umím vařit čaj a paštiku v konzervě, zdržuju jen v terénu a spát na divoko mi nevadí. Je mi jasné, že je to vše narychlo, ale já za to nemůžu...to vono samo...
Najde se tu někdo?
A nechceš mít volno až od 22.9. ? Jedeme ve třech na Sicílii a Maltu všude dobře.....doma GSA
svatka napsal:
Najde se tu někdo?
A nechceš mít volno až od 22.9. ? Jedeme ve třech na Sicílii a Maltu
bude kratkej dej, ale tohle vam zavidim Vylozene podzimni jihoitosku bych si taky dal.
Akotat ten prejezd Alp uz muze byt trochu divocejsi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
refi napsal:
svatko, škoda přeškoda, že máš volno nečekaně. ještě před týdnem by to klaplo, ale teď už je vše rozhodnuto a sliby se musí plnit. mohla to být pěkná girlgs jízda tak ať ti to vyjde, máš příjemnou společnost a užiješ si krásné cestování
(b.l.b.e.c je děsně neslušné slovo, stejně jako knih.o.v.n.a )
Refi, díky za nabídku.......jak se něco šustne více předem, ozvu se....hihi...taková girlgs jízda....to bude mazec
bude kratkej dej, ale tohle vam zavidim Vylozene podzimni jihoitosku bych si taky dal.
Akotat ten prejezd Alp uz muze byt trochu divocejsi.[/quote]
Zpět uvidíme co Alpy, počítám s tím, že může být trochu hůř. Dolu jedeme vlakem z Vídně do Říma. Večer nalodíme ve Vídni ..dáme pár plzeňských a ráno nás vyhodí v Římě ( jezdec+moto+lůžko= 100€. Propočítáno..ušetřený čas i peníze. Pak 700km na Sicílii volnou mimo dálnic = pohoda všude dobře.....doma GSA
Vjetrnik napsal:
dobrá, opravuji své tvrzení....."združuji jen v terénu a Vjetrníky"
ahoj
v pondelok 15.08.2011 s priateľkou vyrážeme cez Rakúsko ,Švajčiarsko smer [url]http://www.motoroute.cz/clanek/241-grande-route-des-alpes.aspx
[/url]potom MONAKO a pobrežie....
Béďo
caute tiez idem s manzelkou na gsa 12 pondelok 15.08 rano smer vieden-salzburg a k veceru by sme chceli spat niekde okolo insbruku.potom ideme smer mercantour cez ch-it.spat chceme v stane bud divocina alebo kemp.
cez rakusko dialnica potom uz radsej okresky