Zdar bikeři. Plánuji motovýlet na 37 nebo 39 týden. Rád bych někam za teplem a mořem. Celé léto trčim v práci tak si to chci aleson trošku vynahradit. Obdivuji lidi co mohou vypadnout na 2 měsíce Nikdy jsem takhle nikam nejel, mám R1150GS tak doufám že bych tim nikoho nepohoršil, je mi 22 takže bych rád našel nějakou skupinu alespon trošku k sobě. Ikdyž je mi jasný že moje věková kategorie sedlá trošku ostřejší stroje. Nejsem žádný závodník, cestovní rychlost od 100 do 150Kmh, lehký terén mi nevadí, polnačky, šotolina atd...ale bláto a nějaký lesní výjezdy s touto motorkou neplánuju. Představoval bych si cca 500Km denně, s tím že se občas někde zastaví, pokouká, vykoupe atd...ale žádný válení na celej den, aby se něco ujelo. Našel by se někdo kdo v tomto termínu něco podobného plánuje? Klidně se přizpusobim, sám asi nikam nepojedu, a všichni mí kamarádi se bojí za hranicemi Středočeského kraje...co kdyby se něco stalo...Díky za vaše návrhy!
Už nemám dovolenou. Ale Černou Horou neprohloupíš. A dojet se tam dá krásně po okreskách, když vynecháš Maďarsko - to je placka . Ovšem kochačkou si nejsem jist, že navalíš tolik km denně. Jde to, ale máš z toho půlku. Na jaře jsem jel Černou Horu a v létě Slovinsko a Istrii. Vzal bych to přes Rakousy,pojezdil Slovinsko a nabral to na Černou Horu. 14 dní budeš mít tak tak. Tak ať ti to vyjdeLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ajaj, no jak píšu, zní to zajímavě, ale mam na to jen týden. Beru si tedy 14 dní dovolený ale 38 už je zabranej něčim uplně jinym, a ještě si mužu vybrat bud ten před, nebo po. Chci víc jet než koukat, bezproblému za den najedu 400Km po čr...a to když vyrážim pozdě dopoledne, stihnu v tom i třeba koupání a jídlo a vrátim se třeba v 10 večer...to mi přijde tak akorát, takže 500 pěkně už od rána až do večera by neměl být problém...Aspon tedy doufám...