Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Chorvatsko a možná dál na jih, 37 nebo 39 týden
LiboR1150GS
Přidané 18.08.2011 13:12

Registrace: 05.01.11
Zdar bikeři. Plánuji motovýlet na 37 nebo 39 týden. Rád bych někam za teplem a mořem. Celé léto trčim v práci tak si to chci aleson trošku vynahradit. Obdivuji lidi co mohou vypadnout na 2 měsíce Sad Nikdy jsem takhle nikam nejel, mám R1150GS tak doufám že bych tim nikoho nepohoršil, je mi 22 takže bych rád našel nějakou skupinu alespon trošku k sobě. Ikdyž je mi jasný že moje věková kategorie sedlá trošku ostřejší stroje. Nejsem žádný závodník, cestovní rychlost od 100 do 150Kmh, lehký terén mi nevadí, polnačky, šotolina atd...ale bláto a nějaký lesní výjezdy s touto motorkou neplánuju. Představoval bych si cca 500Km denně, s tím že se občas někde zastaví, pokouká, vykoupe atd...ale žádný válení na celej den, aby se něco ujelo. Našel by se někdo kdo v tomto termínu něco podobného plánuje? Klidně se přizpusobim, sám asi nikam nepojedu, a všichni mí kamarádi se bojí za hranicemi Středočeského kraje...co kdyby se něco stalo...Díky za vaše návrhy!

Medik
Přidané 18.08.2011 14:25

Registrace: 04.05.08
Už nemám dovolenou.Sad Ale Černou Horou neprohloupíš. A dojet se tam dá krásně po okreskách, když vynecháš Maďarsko - to je placka . Ovšem kochačkou si nejsem jist, že navalíš tolik km denně. Jde to, ale máš z toho půlku. Na jaře jsem jel Černou Horu a v létě Slovinsko a Istrii. Vzal bych to přes Rakousy,pojezdil Slovinsko a nabral to na Černou Horu. 14 dní budeš mít tak tak. Tak ať ti to vyjdethumbs up
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
LiboR1150GS
Přidané 18.08.2011 15:53

Registrace: 05.01.11
Ajaj, no jak píšu, zní to zajímavě, ale mam na to jen týden. Beru si tedy 14 dní dovolený ale 38 už je zabranej něčim uplně jinym, a ještě si mužu vybrat bud ten před, nebo po. Chci víc jet než koukat, bezproblému za den najedu 400Km po čr...a to když vyrážim pozdě dopoledne, stihnu v tom i třeba koupání a jídlo a vrátim se třeba v 10 večer...to mi přijde tak akorát, takže 500 pěkně už od rána až do večera by neměl být problém...Aspon tedy doufám...

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 72
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI