vyměnil jsem volnoběžku a dělámi to same starter toci ale neotaci s motorem asi jsem neco udelal spatne poradí nekdo?
uz jsem to rozebral trikrat a stale to sdame , jedu podle knizky tak si myslim ze vse by melo byt jak ma.
hoj vsichni,tak doslo aj na myho dakara.nenastartoval,dal sem dolu,dekl motoru,odsrouboval matku na rotoru a dal nevim,manual pise jen..sundat rotor..ale nerekne jak.napadlo me stahovakem ho vytahnout,asi ani jine vychodisko neni,ale co kdybynahodou.mozna jeste povolit ty imbusy co sou dokola.diky za kazdou radu.
Zdravim, soucitim se zdenoshem, muj dakar ma momentalne vsechny symptomy napovidajici ze volnobezka odesla. Pokud vim tak i v original manualu prave odkazuji na naradi a ten stahovak je tam zminenej. Co jsem tak hledal tak bez nej to asi nepujde. Kazdopadne jdu na to poprve a ocenim jakekoliv tipy a doporuceni. Jinak dost se toho da vycist i na pegaso clubu. stejny rotax a volnobezka je tam zrejme dost casty problem.
Když máš po ruce někde šikovnýho soustružníka udělá ti stahovák přímo na tu volnoběžku ,když nee tak klasickej stahovák a šup dolu...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
co sem zmanualu pochopil tak ze ten stahovak co je na obrazku je k povoleni matiice.stahovak zetra snad sezenu,jinak dekuji za nabidku,urcite napisu jak pokracuju.
MartinC/...na nic necekej a rozdelavej...ja sem dost rad ze se to seklo ted a ne pred 3tisicema treba v Ohridu
Táák od včerejška mě to zase lice jak za mlada. Děkuji za vzácné informace a Vondrimu za zapujčení stahováku...vrátím co nejdříve..
...nechal sem si vyrobit taky jeden i pro případ že by někdo potřeboval půjčit...
na té staré byla hlavně ožvýkaná pružinka okolo kamenů, kameny by asi ještě něco dali...možná stačila vyměnit jen pružinka a po nějakou dobu by to startovalo.