Prodám díly z bouračky:
přední blatník, zadní blatník, kompl. kabeláž, CDI, držák na baterku, levej př. a pravej zadní blinkr, brzdy přední i zadní včetně hadic a pump (přední má ulomenou objímku, jinak funkční), benzínová pumpa, filtrbox, podsedlový rám, podsedlový plast, šusplech, alu rám pod zadní sedlo včetně držáku, zadní sedlo, výfuk, plasty mezi zobák a bandu, držáky origo kufrů, odřený origo chrániče válců, startér, alternátor, vstřiky.
Je to z motorky, která byla trefená na pravej válec, takže k tomu dám i zbytek motoru (foto eventuálně pošlu mailem). Byl to r.v. 1998. Prodám pouze jako balík všechno dohromady sakum prdum za 10000,- peněz.
Mám k tomu i komplet doklady včetně rámu se štítkem (momentálně v depozitu), kdyby měl někdo zájem, určitě se dohodnem.
Hoši, říkám vám to pořád.
Dávejte si na ty svý 11ky větší pozor a opatrujte tu vzácnost jako oko v hlavě.
To nejde jen tak si zajít někam do motosalonu a kdyžtak si koupit "nějakou jinou motorku".
Ty 11ky už se bohužel nevyrábějí a škoda každý zbořený.
Byly, ještě jsou, ale ubývá jich...
Na svojí si bacha dávám, to je bratrancova (resp. byla...). Ty věci se mi doma válej už dost dlouho a nepotřebuju je, proto se jich chci zbavit. Nicméně mi je jasný, že jakmile se to prodá (možná), tak mi odejde startér, alternátor, pumpa atd atd....:-)
A NIC jinýho fakt NEMÁM, už mi přišly nějaký PM, jestli nenabízim ještě něco dalšího. Fakt ne!:-)