Dneska sem se s kámošem domluvil, že bysme vyrazili začátkem října do Albánie. Pojedeme na špalkách, představa je Plav, Koplik, Théty, pak Valbone a Ohrid. Jednoho bysme ještě vzali ....... ale bude zima ) dyž se nikdo nepřidá, tak jedeme sami.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Teď jsem četl, že cesta z od Plavskýho jezera do albánie vzala na jaře voda. Víte někdo o tom? Případně jestli se dá přejet zkratkou přes hory do Boge. Na bebawebu jsou o tom zprávy. Díky BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
tom_P napsal:
Teď jsem četl, že cesta z od Plavskýho jezera do albánie vzala na jaře voda. Víte někdo o tom? Případně jestli se dá přejet zkratkou přes hory do Boge. Na bebawebu jsou o tom zprávy. Díky
ta cesta je rok od roku širší a do dvou let na ní bude i asfalt, jak jsem viděl, co s ní dělají. Takže neboj, je na svém místě
tom_P napsal:
Teď jsem četl, že cesta z od Plavskýho jezera do albánie vzala na jaře voda. Víte někdo o tom? Případně jestli se dá přejet zkratkou přes hory do Boge. Na bebawebu jsou o tom zprávy. Díky
ta cesta je rok od roku širší a do dvou let na ní bude i asfalt, jak jsem viděl, co s ní dělají. Takže neboj, je na svém místě
Jo cestu tam voda vzala i s mostem,ale to je jina cesta!Ted je ta cesta od hranice rozsirena s novou sotolinou a po ni dojedes az k tomu chybejicimu mostu.Ale pozor,to je spatnej smer.Tim jak je ta cesta siroka,tak to svadi po ni jet.Ale to je smer Vermosh!
Kazdopadne ty z tehle cesty odbocujes na uzkou cestu doleva na Hani Hoti pres Tamare.A tam je vse pri starem a asfalt tam asi taky hned tak nebude.Letos ta odbocka,ale nebyla nijak znacena a kdyz to clovek nezna,tak ho nenapadne tam odbocit.Proto lidi jedou po te nove siroke ceste a pak se vracej s tim,ze je to neprujezdne a netusej,ze jeli spatnym smerem.
Upravil vevis dne 11.09.2011 08:49
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
tom_P napsal:
Jo cestu tam voda vzala i s mostem,ale to je jina cesta!Ted je ta cesta od hranice rozsirena s novou sotolinou a po ni dojedes az k tomu chybejicimu mostu.Ale pozor,to je spatnej smer.Tim jak je ta cesta siroka,tak to svadi po ni jet.Ale to je smer Vermosh!
Kazdopadne ty z tehle cesty odbocujes na uzkou cestu doleva na Hani Hoti pres Tamare.A tam je vse pri starem a asfalt tam asi taky hned tak nebude.Letos ta odbocka,ale nebyla nijak znacena a kdyz to clovek nezna,tak ho nenapadne tam odbocit.Proto lidi jedou po te nove siroke ceste a pak se vracej s tim,ze je to neprujezdne a netusej,ze jeli spatnym smerem.
Jo to znám z minula, tak jsme se nachytali. Nicméně zkratka do Boge asi neexistuje, nikde sem jí nenašel, jen na bebawebu.cz je o ní zmínka.l
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
tom_P napsal:
Jo to znám z minula, tak jsme se nachytali. Nicméně zkratka do Boge asi neexistuje, nikde sem jí nenašel, jen na bebawebu.cz je o ní zmínka.l
ve skále je pořád vyrytá šipka směr Vermosh, takže se dáš opačně do výjezdu a hlíny, jak psal vevis, ale i tam se už za Tamare rozšiřují serpentiny na sedlo. Tam, kde jsme loni jezdili po šotolinách a hlíně, je dnes asfalt, Valbone bych se vyhnul obloukem, už to není ta divoká příroda, ale turistická cesta, díky tomu, že natáhli štěrk a postavili most až ke srubovému hotelu. Rozhodně bych to už nikomu nedoporučil. Za 3-4 roky budou do Albánie jezdit i "čopráci" Je potřeba jet min.do středu Albánie, tam je stále krásně.