zdar lidi chtěl jsem dat na gs progrsivní prožinu a když už tak něco dělám chcu to udělat pořádně a tak jsem si říkal když už tu mám jeden kus na stole že bych ho nechal upravit ale
Máte někdo tuto uprávu (Buráň) na své moto
funguje to líp nebo to je jen repasovatelný tlumič ???
dival jsem se do nějakých nákresů SHOWA a je tam protipíst ve kterém je plyn zřejmně to co odejde a nebo nevím jestli to tam zasespátky natlakuje každopádně ta uprava vyjde na 6 a pružina asi na 3 tis tedy 9 000 tak si zase řikám jestli se nekuknout po uplně jným kousku
dík za rady a zkušenosti
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
zdarec já tam mám progresivní pružinu hyperpro, repase tlumiče od Pana Buráňa a naprostá spokojenost. S původníma vlastnostma se to nedá srovnat je to mnohem mnohem lepší. Těch 9000 táců co sem za to dal opravdu stálo za to
Michale ? v porovnání s tlumičem kerý měl najeto ??? 100tis ? nebo míň ?
Nekde kousek za Prahou to nekdo repasuje za pulku co pan Buran(je tady nekde i kontakt a zkusenosti) Kazdopadne nez dat 9 tis,za repas a pruzinu,sel bych urcite radeji do novyho tlumice. Hyperpro,wilbers se daji sehnat nejak kolem 11 tis.
Na 1150 jsem menil jen pruziny a zmena taky velka(hlavne zadek,predek ani ne),ale tlumice byly jeste v poradku,jen na zadku byla pruzina slabsi.
jinak tu myšlenku uplně jinéého tlumiče za o něco málo více mám také
Upravil milan dne 10.09.2011 12:26