Tak se takhle vrátím z výletu, chci si postahovat fotky a ejhle...po stažení do pc je pár fotek v prapodivném "puzzle" formátu........v náhledu je fotka vidět normálně a při otevření se to rozkouskuje a poskládá jak se tomu zachce. Nevíte, co s tím a jak na to?? Při prohlížení ve foťáku mi to píše "neidentifikovatelný snímek".......přece tam nepojedu ještě jednou...
svatka přiložený následující obrázek:
jestli jich není moc tak si to v nějakým programu dáš dokupy.. , jestli ano hledal bych příčinu a tipl bych si nějakej zlobivej program ve fotáku.. Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Sakra Sváťo, já čekal nějaké pomluvy z tour de Malta s průjezdem Passo d. Etna a ty sem dáš polofotku
Upravil pepanek1150 dne 07.10.2011 10:07
všude dobře.....doma GSA
Podle mě tam máš něco špatné nastavenýho na manuálu.Máš tam nastavený nějaký panorama,nebo tak něco .........Koukni do návodu,nebo to resetni.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
stahoval si gfotky cez kábel z fotáku alebo si vybral kartu a dal to do čítačky?
pokial si to skušal len jendym spusobem tak skus ten druhy. ked bude všetko OK tak zases mašinu na reklamačku
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Nechci brát iluze, ale vidím to na soft problém a tudíž pokud si s tím nepohraješ v nějakém programu, tak fotky do kupy bohužel nedáš. Zas, pokud je to rozkouskovaný jen tak jako fotka co jsi sem dal, tak to není tak velký problém a ty fota o které stojíš, zachráníš. A potom bych buď přehrál soft, nebo dal do servisu. Čím je to foceno?