Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Řecko 2012
mirekcinan
Přidané 17.10.2011 14:02

Registrace: 19.09.11
Máme s drahou polovičkou v plánu vyrazit přelom květen/červen směr Řecko. Plán je takový, že by se jelo přes itálii do Brindisi, nalodit na trajekt do Igoumenitsi, odtama po pevnině na Lefkádu a zpět do ČR už po pobřeží přes Chorvatsko atd.

nemáte někdo už nějakou vyjetou trasu?

Otázka ohledně kempování - v itálii se asi nedá na divoko? nebo jo?

Co se Řecka týče tak ve většině českých cestopisů čtu, že všichni spali po kempech atd. Já měl za to (a vlastně díky několika řeckým kamarádům i potvrzeno), že kemp není nutnost a že se může prakticky kdekoliv (třeba pláže) spát pod širákem..

Může někdo ještě pro sichr potvrdit z vlastní zkušenosti?
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali

tomi
Řecko 2012
Přidané 17.10.2011 14:12

Registrace: 25.11.08
mirekcinan napsal:
Máme s drahou polovičkou v plánu vyrazit přelom květen/červen směr Řecko. Plán je takový, že by se jelo přes itálii do Brindisi, nalodit na trajekt do Igoumenitsi, odtama po pevnině na Lefkádu a zpět do ČR už po pobřeží přes Chorvatsko atd.

nemáte někdo už nějakou vyjetou trasu?

Otázka ohledně kempování - v itálii se asi nedá na divoko? nebo jo?

Co se Řecka týče tak ve většině českých cestopisů čtu, že všichni spali po kempech atd. Já měl za to (a vlastně díky několika řeckým kamarádům i potvrzeno), že kemp není nutnost a že se může prakticky kdekoliv (třeba pláže) spát pod širákem..

Já byl letos v Řecu, sice autem, ale viděl jsem že dost motorkářů, ale i s obytnýma autama spali nadivoko.Nebyli tam sice nidy déle než 2nocí,ale asi to tam tolerujou.

Může někdo ještě pro sichr potvrdit z vlastní zkušenosti?

www.kapa-toner.cz
Vjetrnik
Řecko 2012
Přidané 17.10.2011 14:39

Registrace: 09.10.07
to mirekcinan: projdi diskuzi, o Řecku jsme tu před časem po naší cestě psali...

Kempování na divoko je s ohledem na riziko lesních požárů zakázáno...na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak Řecko spíš nefunguje než funguje je všechno možné....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

JardaFGS
Řecko 2012
Přidané 17.10.2011 16:18

Registrace: 16.10.09
Ahoj
spat nadivoko se da prakticky vsude vcetne treba alp. Musis bejt jenom trosku drzej a samozrejme taky rozumnej a ohleduplnej.
V recku sme byli na chalkidiki - prostredni "prst" a jeho vychodni pobrezi je vhodny na taboreni.
Jo a hlavne nejezdi na lefkadu pres albanii. To sme zkusili pred rokem a v al se nam tak zalibilo ze sme do toho recka ani nedojeli.Grin
i kdyz to al pobrezi se bohuzel rok od roku tomu precpanymu reckymu standartu blizi Frown
jardajerman@seznam.cz

mirekcinan
Řecko 2012
Přidané 17.10.2011 16:34

právě tim nás uchvátila ta lefkada, že tam nebyla ani noha a to jsme tam byli ještě před koncem sezóny.. letos sme byli na Zakynthosu a tragédie velebnosti..

Sema
Řecko 2012
Přidané 17.10.2011 16:52

Registrace: 17.11.09
Do Igoumenitsy bych jel radši z Benátek, pokud nemáš jiný důvod proč jet Itoškou až do Brindisi... Doba plavby z Benátek 24 hodin, cena člověk+moto bez kajuty letos v červnu 1650 Kč.. Přijde mi to lepší, než se mrcasit přes Itálii.

mirekcinan
Řecko 2012
Přidané 17.10.2011 17:00

jo, to jsem s tebou za jednou.. nicméně cestovatelské pudy mojí přítelkyně nás asi budou hnát neomylně po pobřeží až dolu.. :-( uvidíme :-) třeba jí to po alpách přejde :-))

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 45
Členové on-line: 1
MarekGSA

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.20 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI