Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Náhradní moto během záruční opravy?
cerv
Přidané 20.04.2008 20:29

Registrace: 08.07.07
Zdá se mi, že jsem kdysi někde četl nebo slyšel, že v rámci záruky BMW Motorrad má člověk nárok na náhradní motorku po dobu záruční opravy. Bohužel už nevím, kde to bylo, a nemůžu to najít. Neví o tom někdo něco? Díky za info.

P.S. Je normální, že mi autorizovaný servis při inspekční prohlídce motorku neumyje? Nechci vypadat nevděčně, ale u aut bývá zvykem vracet je po servisu čistá.

www.carvago.com
titika
Přidané 20.04.2008 20:57

Registrace: 12.12.07
U Bychla v Praze mejou, ale wapkou. Tak to mají ode mě zakázané :-) a prý nečekat, že kolem toho budou lézt s houbičkou:-) ale hezké by to bylo.... :-))))

BIGR
Přidané 20.04.2008 23:02

Registrace: 30.12.07
cerv napsal:
Zdá se mi, že jsem kdysi někde četl nebo slyšel, že v rámci záruky BMW Motorrad má člověk nárok na náhradní motorku po dobu záruční opravy. Bohužel už nevím, kde to bylo, a nemůžu to najít. Neví o tom někdo něco? Díky za info.

P.S. Je normální, že mi autorizovaný servis při inspekční prohlídce motorku neumyje? Nechci vypadat nevděčně, ale u aut bývá zvykem vracet je po servisu čistá.

Tak to jsi se měl narodit víc západním směrem.Wink
Tady jsi v ČECHÁCH,tak nečekej nic co je obvyklé jinde kde si váží zákazníka a jsou si vědomi toho,že spokojený zákazník se vrací. Tady nám hojd nic jinýho nezbyde,než se taky vracet,protože neni kam jít jinam. Už mi tenhle přístup našich servisů začíná dost vadit a silně přemýšlím o tom,že si zařídím svůj servis.O práci bych asi nouzi neměl,protože jak se bavím v poslední době s lidma kolem motorek,tak je jich dost,kteří nevědi kam do servisu,nebo se už víckrát spálili a teď to radši patlaji sami doma a pak nevědi co s tim. Viz místní téma "Jak vyndat olejový filtr". Vždyť je to tak triviální servisní úkon.Frown
Zkrátka buď se spokojíš s tím kam jezdíš,nebo hledej někoho lepšího. Nejspíš za hranicema,tam to funguje opravdu jinak.thumbs up

maykb
Přidané 21.04.2008 00:23

Registrace: 20.02.08
titika napsal:
U Bychla v Praze mejou, ale wapkou. Tak to mají ode mě zakázané :-) a prý nečekat, že kolem toho budou lézt s houbičkou:-) ale hezké by to bylo.... :-))))

Fakt joo???hmm!
Já byl loni u Bychla na gan. 1000km a mého miláčka jsem dostal jako prase Sad
Né že bych byl nějakej pintlich, ale černý prsty jsem sundaval ještě celý měsíc *pissed*
Teď mně čeká 10tis a vzhledem k čekačkám a ceně budu zase trpělivě čistit helpless
Jestli tam pojedeš dřív, tak dej vědět. Jsem zvědav jak to zmáknou s tou houbičkou
GrinGrinGrin
Japanese GAME OVER

titika
Přidané 21.04.2008 16:35

Registrace: 12.12.07
Jedu tam tenhle pátek a pán mi tvrdil, že mytí wapkou je v ceně. Ale jestli mi to poťapaj špinavejma rukama, tak si to umejou!*pissed*
Na mýho mazlíka jen v rukavičkáchflower

Alda
Přidané 21.04.2008 17:49

Registrace: 20.10.07
Jak rika BIGR. Tady jsi v Cechach a jeste k tomu mas BMW.
Takze bud rad, ze je to po servisu vubec pojizdny a na tebe letos vysla rada Grin

BIGR
Přidané 21.04.2008 17:54

Alda napsal:
Jak rika BIGR. Tady jsi v Cechach a jeste k tomu mas BMW.
Takze bud rad, ze je to po servisu vubec pojizdny a na tebe letos vysla rada Grin

hilarioushilarioushilarioushilarious Tak hrozný to snad neni,ale je to blízko pravdě...Frown

maykb
Přidané 21.04.2008 22:14

Registrace: 20.02.08
Dnes jsem mluvil s klukem, který si pořídil ADV 08. Nejdříva byl v autecu a tam mu zdělili datum dodání do 3měs (u nové 800GS až příští rok)ShockShockShock
Mimo řečí mu doporučili se obrátit na některé zastoupení v SRN kde budou lhůty určitě kratšísecret a taky že jo.lol
Dojel do rajchu objednal moto a rovnou se v Autecu objednal na 1000km garančkuCool a vše vychází podle plánuGrinGrinGrin
Moto přišla do tří týdnů a teď má 2měsíce na najetí km.thumbs upthumbs upthumbs up
Japanese GAME OVER

marek321
Přidané 21.04.2008 22:18

Registrace: 30.11.07
Mozno smerom na zapad ano, ale urcite nie smerom na juh - tu v Italii je to des-bes-hruza. Pravidelne tu chodim po kamaratoch menit oleje, filtre, sviecky, nastavovat ventily, sponovat retaze a riesit milion a jednu vec, ktore priemerny ceskoslovensky kutil zmakne doma v garazi s golasadou a kombinackami pre radost cez vikend. Servisy tu beru neskutocne prachy a nadstandardne sluzby necakajte - ziadne mytie a podobe hovadinky, vecne dohadovanie sa argue a nedodrzane terminy *pissed*. A este potom udiveny ksicht, akoze "o co tomu debilovi ide?" helpless
Cest vynimkam, resp. sluzbam po znamosti

Alda
Přidané 21.04.2008 22:26

Registrace: 20.10.07
Autec ma dodaci lhutu osmistovky na pristi rok?
Kdyz jsem byl pred cca 3 tydnama u Bychla na servisu, 800GS meli vystavenou na prodejne a zrovna volali zakaznikovi, co ji mel objednanou, ze si pro ni muze kdykoliv prijet.

BIGR
Přidané 22.04.2008 20:15

marek321 napsal:
Mozno smerom na zapad ano, ale urcite nie smerom na juh - tu v Italii je to des-bes-hruza. Pravidelne tu chodim po kamaratoch menit oleje, filtre, sviecky, nastavovat ventily, sponovat retaze a riesit milion a jednu vec, ktore priemerny ceskoslovensky kutil zmakne doma v garazi s golasadou a kombinackami pre radost cez vikend. Servisy tu beru neskutocne prachy a nadstandardne sluzby necakajte - ziadne mytie a podobe hovadinky, vecne dohadovanie sa argue a nedodrzane terminy *pissed*. A este potom udiveny ksicht, akoze "o co tomu debilovi ide?" helpless
Cest vynimkam, resp. sluzbam po znamosti

Že bych si ten servis otevřel v Itálii? WinkCool

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 65
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,724
Nejnovější člen: setr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 4.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI