Tak se mi monečně podařilo dodělat cestopis z loňské cesty po 13-ti státech, je dost dlouhý - tak na tři večerní pivínka a fotek taky snad dost. Vše na:
www.autokosmetikasafarcik.com/moto
Reaguji na konec prvního odstavce:
Na těch krosovejch mrdkách toho v kolejích od Zilu moc neuděláš. Ale to nemůžete asi posoudit protože se na tom naloženým hrochovi s holousema do takových míst nedostanete.
Nic ve zlým.
Ať to jezdí .
P.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 11.01.2012 12:59
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Reaguji na konec prvního odstavce:
Na těch krosovejch mrdkách toho v kolejích od Zilu moc neuděláš. Ale to nemůžete asi posoudit protože se na tom naloženým hrochovi s holousema do takových míst nedostanete.
Nic ve zlým.
Ať to jezdí .
P.
Jj to je ,,švung'' :-). Dík. Ani já to nemyslel zle jako o motkách, ale o tom rajtování po cizím :-( A o kolejích od Zilu si můžu já na ,,helmutovi'' nechat zdát - svatá pravda, kroska zase nedojede do Istanbulu a dál - leda na vleku :-). Ahoooj...taky přeju pohodový výlety a cestování. Helmut z Ludgeřovic
... tuhle jsme na Vás se Stáňou mysleli, když jsme projížděli Ludgeřovicemi cestou do Ostravy na jednu mou stavbu. Tak zase příště u Míry s Ditou
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
... tuhle jsme na Vás se Stáňou mysleli, když jsme projížděli Ludgeřovicemi cestou do Ostravy na jednu mou stavbu. Tak zase příště u Míry s Ditou
Míra & Dita daleko a bude-li vůbec, tož to je ale trestuhodné ani nezavolá ani na kafíčko se nestaví...bydliště je Ludgeřovice, ale sídlo fy mám v OV na Rudné 3 v areálu MB-OV. Tak jste obzvláště Vy dva srdečně vítáni a coby dup ať jste tu :-) Ahoooj...
PS: Jezdíš často na stavby směr OV?! když tak na e-mail,kontakty jsou na webovkách u cestopisu