S tou barvou blinkru mně to taky napadlo, jen jsem se chtěl zeptat. Ten odkaz co jsi tu dal, taky se mi líbí. Ale 2003 měly už dvě svíčky a jí chci jen jednu, čili 2002. proto hledám 02.
Jo, tak toho jsem sy ani nevšimnul, mělo tam být 63kW a 86 PS. Uvidím jak se to vyvine, asi to bude podvod.
Zatím se mi nikdo neozval na moje dotazy a i ty fotky jsou podezřelé, teda ty místa focení. Každý kdo prodává, fotí moto na jednom místě, ale fotky co tam jsou, tak jsou ze tří různých míst.
Z jedinyho a to je bezpecnost, 03 lip brzdi. Je to poznat nejvic kdyz jedes nalozenej ve dvou. Kdyz jedes prazdnej sam, tak to ani neni tak poznat. Ja jezdim dost ve dvou nalozenej a na 03 jsem se citil o dost bezpecneji, na 02 jsem mel parkrat namale,musis o neco opatrneji s tim jezdit. 02 ma i vyhody,to nerikam je to tu popsany nekolikrat,ale ja bych volil stejne posilovac. A taky 03 uz nehrka pri rozjedu ABS
michal_fm napsal:
Jo, tak toho jsem sy ani nevšimnul, mělo tam být 63kW a 86 PS. Uvidím jak se to vyvine, asi to bude podvod.
Zatím se mi nikdo neozval na moje dotazy a i ty fotky jsou podezřelé, teda ty místa focení. Každý kdo prodává, fotí moto na jednom místě, ale fotky co tam jsou, tak jsou ze tří různých míst.
To bude překlep.. do kolonky kW napsal místo kW HP.. 86kW = 114 HP
michal_fm napsal:
S tou barvou blinkru mně to taky napadlo, jen jsem se chtěl zeptat. Ten odkaz co jsi tu dal, taky se mi líbí. Ale 2003 měly už dvě svíčky a jí chci jen jednu, čili 2002. proto hledám 02.
Já mám 03 se dvěma svícema a neměnil bych. Odešla mě cívka v Norsku a furt to jelo,sice to mělo menší výkon ale jel jsem Jedu? Tedy žiju!