V létě chceme vyrazit na Sicilii,tak bych vás chtěl poprosit o nějaké informace.Případně nějaké odkazy.Nic jsem tu nenašel.Plánujeme trajekt z Livorna a zpáteční cesta po pevnině.Co chceme vidět v Itálii je jasné.Potřebuji hlavně info o Sicilii.
Díky!
Upravil PavelDR dne 05.01.2013 21:18
PavelDR napsal:
V létě chceme vyrazit na Sicilii,tak bych vás chtěl poprosit o nějaké informace.Případně nějaké odkazy.Nic jsem tu nenašel.Plánujeme trajekt z Livorna a zpáteční cesta po pevnině.Co chceme vidět v Itálii je jasné.Potřebuji hlavně info o Sicilii.
Díky!
mam doprecizovanou trasu po pamatkach... bohuzel jsme tam nedojeli...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PavelDR napsal:
Díky!
mam doprecizovanou trasu po pamatkach... bohuzel jsme tam nedojeli...
Díky to mi docela pomohlo v rozhodování.Jen doufám,že nám to vyjde.Nechceš vyrazit s náma?
Zatim příjemné zprávy.Trochu jsme to včera přehodnotili a pojedeme koncem května.Mělli jsme naplánovaný trajekt na cestu tam,ale 900 Eur z Livorna do Palerma pro 6 lidí a 3 motorky se nám zdá dost,tak to vezmeme celé po ose.Zvolili jsme špatně i pořadí ostrovů.Jako první dovolenou jsme jeli Korsiku,jako druhou Sardinii a teď Sicilii.Zatím se nám potvrdila Korsika jako nejlepší.Tím netvrdím,že by byla Sardinie špatná.Sicilie bude mít určitě zase jiné krásy.Zatim všem díky a čekám na poznatky dalších kolegů
PavelDR napsal:
Už mi nikdo další nenapíše nic k Sicilii?
poslu ti tu trasu.. vydrz, uz jsem si to napsal do diare.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Čau,
naše trasa po Sicílii.
Jeli jsme ji bohužel autem, jelikož zrovna nebyla moto..
Nakonec jsme ji nestihli celou, bylo tam tolik co na zastavování a poznávání, že se to nedalo.
Určitě úžasná lokalita, chci tam znova někdy jak bude chvilka :-)
Zaleží co chceš poznávat. Zda jen památky nebo i život, lidi a podobně...
vacek přiložený následující obrázek:
Siclie byla pěkná,ale taky jsme nestihli vše co bylo v plánu.Část výpravy je tam celý červenec.Až se vrátí,tak uvidím jestli po jejich zážitcích a fotkách bude ještě důvod se tam jednou vrátit.Až budu mít trochu času dám fotky na Rajče a sem dám odkaz.
kluci, nevíte jestli je místo podobné tomuhle na Sicílii nebo Sardinii? Cosi sem slyšel, že je možné vidět něco podobného blíže než v Karibiku...
Na Sardinii se přistává od moře v Caglliari. Ale jestli je to místo na fotce to netuším.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
PavelDR> lehkej návod jak vložit fungující odkaz na webové stránky:
1. Označíš si webovou adresu
2. Klikneš na ní pravým myšítkem a zvolíš možnost kopírovat
3. Zde ve fóru pod obdélníkem, kam se píše, hned vedle smajlíků je funkce URL, použij ji
4. V tabulce se ti napíše mezi hranaté závorky -url-url- a uprostřed nich bude blikat kurzor
5. tam klikneš pravým myšítkem a zvolíš vložit.
6. tradá http://sosnapavel....idnes.cz/GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
PavelDR> lehkej návod jak vložit fungující odkaz na webové stránky:
1. Označíš si webovou adresu
2. Klikneš na ní pravým myšítkem a zvolíš možnost kopírovat
3. Zde ve fóru pod obdélníkem, kam se píše, hned vedle smajlíků je funkce URL, použij ji
4. V tabulce se ti napíše mezi hranaté závorky -url-url- a uprostřed nich bude blikat kurzor
5. tam klikneš pravým myšítkem a zvolíš vložit.
6. tradá http://sosnapavel....idnes.cz/