mam dotaz na tento olej nalejt ci nenalejt do 1100gs??? tet jezdim legend od motorexu ale tenhle je o skoro 130kč levnejsi na litr tak co??? skusenosti mate naky
Určitě to nebude špatnej olej, kamarád je pěkný prasátko - v XT600 ho už pátým rokem nevyměnil a motorka jede, jede a jede. Motor má normální zvuk, nečoudí......každopádně bych radši nechtěl vidět, jak ten olej vypadá :-D
Taky uvažuju o Castrolu 20W-50, nebo ještě o Liqui Moly Racing 4T 20W-50 - ten mi doporučili kluci z Wunderlichu.
BMW R1100GS - '98 - 70000km
xtmotoman napsal:
Určitě to nebude špatnej olej, kamarád je pěkný prasátko - v XT600 ho už pátým rokem nevyměnil a motorka jede, jede a jede. Motor má normální zvuk, nečoudí......každopádně bych radši nechtěl vidět, jak ten olej vypadá :-D
Taky uvažuju o Castrolu 20W-50, nebo ještě o Liqui Moly Racing 4T 20W-50 - ten mi doporučili kluci z Wunderlichu.
To je jasný že ti ho doporučí,když ho prodávaji....
Já Ti zase doporučím Castrol,protože ho prodávám...
Ale Actevo 20W50 leju teď do ADV a před tím do 1150GS a nebyl problém...myslím,že to je dobrý olej za slušnou cenu. To Liqui Moly bude taky dobrý. Oni jsou vlastně všechny oleje dobrý,ptotože musí splňovat určité specifikace.
Upravil zetor dne 31.01.2012 10:27
Já dávám Shell Advance VSX 15W50... stojí kolem 200 za litr a snížila se mi s ním spotřeba oleje (GS 1150) oproti 10W40 GPS od Castrolu, což se dalo čekat
Castrol 20W50 jsem jezdil od nova a naprostá pohoda sptřeba za 10 000km tak 0.5l ted jsem nalil AGIP FULL SYNTHETIC 20W 50 a taky to nato vrčí normálně ono v tom nebude velkej rozdíl...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
xtmotoman napsal:
To je jasný že ti ho doporučí,když ho prodávaji....
Já Ti zase doporučím Castrol,protože ho prodávám...
Ale Actevo 20W50 leju teď do ADV a před tím do 1150GS a nebyl problém...myslím,že to je dobrý olej za slušnou cenu. To Liqui Moly bude taky dobrý. Oni jsou vlastně všechny oleje dobrý,ptotože musí splňovat určité specifikace.
Já vim.....v loňským katalogu měli Castrol .....asi tam dam Actevo, leju ho do Yamahy XT a ani na tankodromu v létě nebyl nikdy problém, navíc budu na dolití kupovat jeden druh oleje a prodávaj mi ho tu za rohem
Upravil xtmotoman dne 31.01.2012 12:13
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Do obou BMW i Xtéček jsem dlouho dával Motorex ale pak jsem přešel u všech strojů na Actevo 20W-50 a vše funguje jako předtím,navíc Xtéčka mají trošku menší spotřebu oleje.Nejvíc se mi ovšem líbí barva toho Acteva a ten pocit když to tam liju,že jsem ušetřil.Ten pocit je ale fiktivní páč ty prachy stejně nemám.
vlastimil napsal:
Do obou BMW i Xtéček jsem dlouho dával Motorex ale pak jsem přešel u všech strojů na Actevo 20W-50 a vše funguje jako předtím,navíc Xtéčka mají trošku menší spotřebu oleje.Nejvíc se mi ovšem líbí barva toho Acteva a ten pocit když to tam liju,že jsem ušetřil.Ten pocit je ale fiktivní páč ty prachy stejně nemám.
Jojo, Actevo je malinová šťáva BMW R1100GS - '98 - 70000km