Jj, to uz jsem tuhle nekde zahlidl, bylo tam i vic fotek.
Tripleblack s vlajeckou a modrym celistnikem, no... Ale nevypada to blbe, rozhodne o parnik lip nez ta kolotocova edice Rally.
Kazdopadne nez vyleze 1250, tak se asi dockame jeste hodne limitek, marketing je holt marketing Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jj, to uz jsem tuhle nekde zahlidl, bylo tam i vic fotek.
Tripleblack s vlajeckou a modrym celistnikem, no... Ale nevypada to blbe, rozhodne o parnik lip nez ta kolotocova edice Rally.
Kazdopadne nez vyleze 1250, tak se asi dockame jeste hodne limitek, marketing je holt marketing
No ta edice rally s tou červenou se mi taky moc nelíbí...tahle nevypadá špatně ale jak píšeš, je to byznys tak proč ne. Aspoň nebude mít každý stejnou motorku když se jich tolik prodává
Další pěkná mašina, kterou si nemůžu dovolitLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
No to sou taškáři. Sem zvědavej kdy osloví mě že by udělali TOLI edition. Ta by měla prodeje
Toli edition? To jakože by prodávali motorku která by měla v základu už přetočenej tachometr?
To ne -já taky žádný přetočený tachometry nemám jen u dakara to ukazuje jen do 99tkm a za to já nemůžu. Moje edition by byla vepředu s teleskopickou vidlí ,zvýšenym sáním ,vzadu ohlins, nějakej ladáček, pokud možno co nejvíc odlehčený a to by soudruzi koukaly jak by se prodávalo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No to sou taškáři. Sem zvědavej kdy osloví mě že by udělali TOLI edition. Ta by měla prodeje
Toli edition? To jakože by prodávali motorku která by měla v základu už přetočenej tachometr?
To ne -já taky žádný přetočený tachometry nemám jen u dakara to ukazuje jen do 99tkm a za to já nemůžu. Moje edition by byla vepředu s teleskopickou vidlí ,zvýšenym sáním ,vzadu ohlins, nějakej ladáček, pokud možno co nejvíc odlehčený a to by soudruzi koukaly jak by se prodávalo.
Však já to taky tak myslel
No ale kdyby to byla v takové verzi jakou píšeš, to bych bral
TOLI napsal:
....Moje edition by byla vepředu s teleskopickou vidlí ,zvýšenym sáním ,vzadu ohlins, nějakej ladáček, pokud možno co nejvíc odlehčený a to by soudruzi koukaly jak by se prodávalo.