jo,tak já u Tebe něco koupím, platil jsem to převodem z účtu ( zkusím dohledat) přijde mi od tebe zboží ( žádná dobírka nic.. email nemám od tebe žádný !!!) a já jsem ****??? ty posíláš zboží aniž bys dostal peníze?? to je Tvůj problém ! Pokud mám něco zaplatit, což jsem se snažil a dojde mi zboží, které jsem se snažil zaplatit tak mi přijde docela logické, že jsem to uhradil asi správně...nemyslíš??? nebo ty si něco objednáš, zaplatíš, tobě zboží příjde a ještě budeš řešit jestli ty prachy došly? Já teda ne.. bral jsem to jako hotovou věc, takže si v tom svém "systému" udělej pořádek a pak mě tady napadej !
Já teda když když nakupuju, nebo prodávám přes forum ať BMWGS nebo CENDURO, vždy se s dotyčným spojím na konci obchodu, že vše proběhlo v pořádku, vzajemně si poděkujeme za obchod.
Stalo se mi že jsem kupoval hodinky, z banky jsem poslal peníze a dotyčný poslal zboží. Po týdnu mi volal že peníze nedošly. Šel jsem do banky a tam zjistil že to neodeslali kvůli jednomu špatně čitelnému číslu. Vše jsem se snažil zaplatit co nejrychleji a vše se vyřešilo. Možná to chce přemoct tu "lenost" a poslat PM nebo mail zda vše proběhlo jak má. Tímto se předejte takovým nesrovnalostem a napadání.
To je můj názor.
Potom to bude na fórech fungovat tak, že klidně pošleš zboží a víš, že na druhé straně není žádný vychcanec a vše bude ok.
Splněný sen moje 1100GS
jenze chlapi to nebylo ani tady, ani na cenduru, nybrz nejaky eshop.. a uz vas vidim jak pisete do eshopu, z ktereho vam chodi akotat automaticke emaily jestli obdrzeli penize kdyz zbozi mam doma na stole..