Ahoj, na mém malém GSu se objevilo pár nemocí
Při vytočení motorky jak na neutrál tak s rychlostí chcípne a v motoru je po celou dobu slyšet takový šmajdání - žvýkání (zvuk jak když máš osmu na kole) nevim jak bych to nazval. Co by to tam mohlo bejt? Něco v převodovce nebo vodní pumpa?
Marek
F 650 GS (00)
TOLI napsal:
Když to zastudena vytočíš tak to chcípne.To je normální.Šmatlání může bejt rozvodovej řetěz.
se chcpáímím problém nemám. motor šlape jako hodinky najeto cca 45tis. ten řetěz to bude asi ten napínák vykloktanej? . za studena je to menší než při zahřátém motoru. jakoby nějaké ložisko. (olej čerpadlo nebo vodní?)
U mě po 3 tis. km. Časté chcípání zmizelo krátce po napsání příspěvku. To šmajdání se částečně eliminuje zahřátím motoru. U rozvodáku mi to nepřijde. Nejspíš jsem to už přestal vnímat a beru to spíš jako vlastnost. Co jsem měl za tu dobu možnost poslechnout jinačí GS tak ten můj motor běží o proti některejm jako hodinky F 650 GS (00)
Přesně jak říká D-A-G-R. Kolikrat se člověk diví, co všechno slyší, ja tam slyším všechno možný, a v hlavě mi to furt zní. Kolikráte si říkám, ten motor je hotovej.. Má 45 000.