Ahoj,mrkni se na http://www.wemoto.cz/bikes/bmw/f_650_gs_chain_driven_inc_abs_models/00-03/
Ten obchod můžu jenom doporučit... I pokud tam něco nemají na stránkách tak stačí napsat a pokusí se zjistit zda by byli schopni dodat a za kolik...
Prosímtě hyperpro dělá bykerscrown a ten bude asi nejspolehlivější na dodání jsou i v praze a repas zadku si pročti tady na foru. Předek si uděláš sám a na zadek si trošku budeš muset natrenovat rozborku moto
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Prosímtě hyperpro dělá bykerscrown a ten bude asi nejspolehlivější na dodání jsou i v praze a repas zadku si pročti tady na foru. Předek si uděláš sám a na zadek si trošku budeš muset natrenovat rozborku moto
Jo tam mají i skladem, ale je to o 1000kč dražší než R2R, zas tolik na to nespěchám, doma na to podmínky nemám, ale jsem domluvenej, že mi to udělají při servisu. Takže tu sháním jen pružiny a pak pořeším výměnu a repas. Repas Praha a okolí asi jen pan Procházka co jsem koukal nebo se najde ještě někdo?
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
servisak napsal:
Jo tam mají i skladem, ale je to o 1000kč dražší než R2R, zas tolik na to nespěchám, doma na to podmínky nemám, ale jsem domluvenej, že mi to udělají při servisu. Takže tu sháním jen pružiny a pak pořeším výměnu a repas. Repas Praha a okolí asi jen pan Procházka co jsem koukal nebo se najde ještě někdo?
Tak aby ses od R2P dočkal...
Ještě mám nabídku i od místního člena za podobné peníze, takže minimálně k něčemu to optání bylo. Ale díky aspoň za upozornění Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
servisak napsal:
A ted to čtu to z tebe budou mít v servisu radost až tam budeš mit rozdělanou motrku 14dní než ti to někdo zrepásne.. Já tu měl dakara 4 tejdny než se dočkal repasu zadku
Ještě mám nabídku i od místního člena za podobné peníze, takže minimálně k něčemu to optání bylo. Ale díky aspoň za upozornění
Z R2R to trva 2-3 tydny.Ted mi dokonce pruziny na 1100gs poslali druhy den,protoze je meli skladem.Teoreticky by mohli mit skladem i na 650gs.Repas tlumice ti muzu zajistit u Berana z Velkeho Drevice za cca.do 2500kc zadek.Predni pruziny si musis nekde nechat vymenit sam.Ten Beran je proverenej.Od sud z fora ma od nej zrepasovane tlumice cca.15 lidi vcetne me.
Jinak to R2R funguje v pohode,pouze Mr GS mel smulu,ze mu omylem na dakara poslali na obyc.gs a nez se to vyridilo,tak jeho motorka stala celou dobu u servisaka v garazi.Jinak doba repasu u Berana,kdyz ma pruzinu je cca.tyden.
Pružiny už mám nabídnuté za stejnou cenu, tak zbytečně nebudu otravovat víc lidí Kdyby pak neměl čas Procházka na repas, tak bych se ještě případně ozval, díky za pomoc.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS