škoda že nemám fotku z loňskýho roku od nás z parkoviště... jeden čas to tam bylo jak na malým motosrazu Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No tak nějak... To tady vždycky hučí až do večera... Ale přes hradbu nevidíme, jen ten rachot vnímáme a chrchlání reproduktorů...
Ty to je škoda, mohl bys na chvilku zajet, zas tak daleko to nemáš... Bych nejen já obdivoval... Pauza na oběd je 11:45-12:15, ale čas si udělám i mimo... Kolegové by taky rádi obdivovali...
Tam asi holt vidí u vás jenom vedení ne? to je za odměnu až to tam dotáhneš jednou na ředitele tak budeš mít mladou sexretářku a kancelář s výhledem na závodní trať.....kurňa to by se mi líbilo ..tak zpátky na zem.
Kdyby to šlo fakt bych se stavěl-je fakt že jedu kolem po dalnici na Losinou,ale fakt máme časovej pres...holt někdy příště.
TomR1 napsal:
Tam asi holt vidí u vás jenom vedení ne? to je za odměnu až to tam dotáhneš jednou na ředitele tak budeš mít mladou sexretářku a kancelář s výhledem na závodní trať.....kurňa to by se mi líbilo ..tak zpátky na zem.
Kdyby to šlo fakt bych se stavěl-je fakt že jedu kolem po dalnici na Losinou,ale fakt máme časovej pres...holt někdy příště.
Tom
No myslím, že vedení je na tom ještě hůř... Ty reklamy na tom plotě jsou moc veliký, no...
Uvidíš, kdyby se ti chtělo sjet a zase na Borech najet, budu rád... Telefon mám u sebe, stačí jen cinknout... Každopádně opatrně a užij si to tam, fotky samozřejmě beru jako tvou povinnost, že obstaráš a pochlubíš se...
Fotky se pokusím dodat-mam už tenhle příkaz z domova-jsem na to hroznej.Jedu,čumim,kocham se,ale foták nějak zapomínam používat-pak vim kulový kde jsem byl
TomR1 napsal:
Fotky se pokusím dodat-mam už tenhle příkaz z domova-jsem na to hroznej.Jedu,čumim,kocham se,ale foták nějak zapomínam používat-pak vim kulový kde jsem byl
Ato jsem ještě mladej kluk!Co teprve za 20let.
Tom
mam to presne tak s tim fotakem a navic jsem shnilej ho vytahnout, kdyz si vzpomenu
covece nebude tam jeste v horach metr snehu v AL touto dobou?
TomR1 napsal:
Ato jsem ještě mladej kluk!Co teprve za 20let.
Tom
Budiž ti útěchou - bude hůř
Já jsem začal vozit velitelku a ta má čas i fotit a navíc si lépe pamatuje. Ovšem zase je to bez off. Něco za něcoLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TomR1 napsal:
Člověče škoda,ale nestíhám po 13h vypadnu z Nýřan a nejdýl ve 4 musim bejt někde źa Dačicema
Já jsem zastánce minima takže mam horní kufr a válec se stanem-už to je pro mě naložená motorka-kort na ježdění v terénu...
Ale kolega na KTM veze plnou polní
Tom
Jak někde za Dačicema? U nás v dědině není někde.
Jinak u Nás před zaměstnáním to vypadá tak, že dělám doma. Takže klasická ulice. Co je na ní ale teď zajímavýho je to, že vedle u souseda čeká 5-ti místnej příves na motorky a chystá se do Albánie GSA 1250 Rallye 2024