Máte někdo přehled o stavu silnic mezi Lvov-Kiev-Kharkov směr hraniční přechod RUS k Volgogradu?Nesehnal jsem žádné aktuální info o úseku Kiev-Kharkov-Volgograd.
Díky za pomoc
info adminmlouvám se pokud jsem založil již existující vlákno,pokud ano šoupni mě do něj a tohle zruš.Děkuji Tomáš
na východ od Dněpru jsou cesty rozhodně lepší než od hranic SR/UA do Kyjeva. Podle mě je i menší hustota provozu. Charkov doporučuji objet spodem po vedlejších silnicích. Od Lugaňska se to pak dá valit - státovka vede většinou mimo vesnice.
bol som pred mesiacom v Cernobyle ... cesta spat bola Kiev - Lvov - cetsa bola v pohode akurat pri vyjazde od Kieva na Lvov cca 100km sa opravuje dialnica a ukrajinci jazdia ako cvoci ... odporucam len cez den (neoznacene diery, resp. praca na ceste ... vybrusena cesta skos 10cm a ziadna znacka ...) ... kam mate namierene .. .?
gkar napsal:
bol som pred mesiacom v Cernobyle ... cesta spat bola Kiev - Lvov - cetsa bola v pohode akurat pri vyjazde od Kieva na Lvov cca 100km sa opravuje dialnica a ukrajinci jazdia ako cvoci ... odporucam len cez den (neoznacene diery, resp. praca na ceste ... vybrusena cesta skos 10cm a ziadna znacka ...) ... kam mate namierene .. .?
Ahoj, ty jsi byl v Cernobylu? Máme to tento rok možná taky v plánu. Nevadí, když mi poradíš pár věcí? Jak daleko jsi se dostal a jakým způsobem? A stálo to vůbec za to? Díky
Lítat dál....a výš....a dál!!!
ano bol som ... clanok je uverejneny tu http://motoride.s...kofag.html neviem co ta zaujima ... pitaj sa ... bol som priamo v zakazanej zone cca 150m od sarkofagu vid foto, problem sa tam dostat neni ziaden ... je to pisane v clanku ...