Spíš to dělej průběžně... Když polezeš do motoru kvůli jedné věci, měj na mysli i ostatní, ať to nemusíš dělat potom znovu... A prevence taky nic nezkazí...
Mám tam asi 130tis a na GO to zatím nevypadá.Jinak mi bylo řečeno že kolem 150tis to začne žrát olej a nedosáhne maximálky tak pak je čas na GO. Resp.na výbrus. a možná hlavu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Mám tam asi 130tis a na GO to zatím nevypadá.Jinak mi bylo řečeno že kolem 150tis to začne žrát olej a nedosáhne maximálky tak pak je čas na GO. Resp.na výbrus. a možná hlavu.
TET TAM MÁM 45200KM A JE MĚ 44 ROCNĚ NAJEDU TAK MAX.10.000KM POCHYBUJU ZE VYDRŽIM DO 55L UŽ TĚT SOTVA CHODIM PROTO JEZDÍM NA BAWU: D
Ja bych nepsal kolik KM ale to jak se k tomu kdo chová.. Pokud tomu budeš nakládat někde v písku tak se to 100000 km nedožije.. Je to stylem zacházení
... servis a diagnostika BMW Motorrad
VojtechPolicky napsal:
TAky vás tak bolí zadek z 650 ?? mne eda hodně :-D, když ji naložím, nebo mi někdo sedi vzadu tak ok jinak auuu...
Ja mam 42 620 km... a tak nejak divně brbla.. ale nevim, třeba je to normální, je to jendobuch.. Ale asik bych potřeboval zkouknout vetily..
TADY NEVÍM CO TO JE BOLENÍ PRDELE JÁ MÁM KEBIŠ,CO JE POD 700KM JE KOUSEK A O KOSKU SE NEBAVÍM NĚKDO MI KDYSI ŘEKL ŽE MÁM PLECHOVEJ KEBIŠ TAK NA TOM ASI NĚCO BUDE TAK SI JÍZDU UŽÍVÁM
Mužu mít jeden dotaz, mám najeto cca 33tis km ale posledních 3 tis km mi to při brždění motorem a zahřátým výfuku, jakoby začalo pleskat do něj ale dělá to jen mezi 3-4 tis otáček, nevíte čím by to mohlo být, jako nebojím se tomu občas dát na prdel ale převážně jen v zatáčkách ne že bych to někde dlouho držel na dálnici.
ale že to začalo dělat po 30tis km na origo výfakách, mě jako osobně to nevadí, jen aby to něco nepředurčovalo, že se něco posere se s ní chstám letos na cestu cca 3tiskm tak aby mě něco nepřekvapilo. A s tím plynem nemyslím že bych ho měl otevřenej mužu se na to klidně podívat, ale to nejní střílení ale spíš takový mírný pleskání a mám trochu plechovej zvuk když jde pos plynem, jako by se trochu sesipal výfuk. Ale výkon a vše je v pořádku.