Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Předplacená SIM v Rakousku
Petos
Přidané 24.05.2012 10:31

Registrace: 02.12.11
Nemáte někdo zkušenosti s předplacenou kartou do mobilu v Rakousku?
Potřebuji jen data a na stránkách Rakouských operátorů jsem nenašel informace v angličtině. Takže ničemu nerozumím. Pojedu ještě do Chorvatska, ale tam jsem si už našel.

hicks
Přidané 24.05.2012 14:47

Registrace: 09.07.08
Petos napsal:
Potřebuji jen data a na stránkách Rakouských operátorů jsem nenašel informace v angličtině. Takže ničemu nerozumím. Pojedu ještě do Chorvatska, ale tam jsem si už našel.

mam AT T-Mobile.

NICMENE DOPORUCUJU VYKASLAT SE NA MISTNI SIM A DOKOUPIT LEVNEJSI BALICEK TADY. (napr. T-Mobile na mesic evropa tusim za 500 Kc a tusim pul giga nebo giga dat)

je to fakt megaopruz na miste... mam rakouskou, nemeckou, italskou, spanelskou SIM a POKAZDE to snad byl porod...

od registrace, po bydliste v te zemi, po aktivaci, pres dobijeni.

u levnejsich operatoru napr. support jen v mistni hatlapalstine.. hruza!
Upravil hicks dne 24.05.2012 14:49
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Petos
Přidané 24.05.2012 15:09

Registrace: 02.12.11
hicks napsal:
Petos napsal:

mam AT T-Mobile.

NICMENE DOPORUCUJU VYKASLAT SE NA MISTNI SIM A DOKOUPIT LEVNEJSI BALICEK TADY. (napr. T-Mobile na mesic evropa tusim za 500 Kc a tusim pul giga nebo giga dat)

je to fakt megaopruz na miste... mam rakouskou, nemeckou, italskou, spanelskou SIM a POKAZDE to snad byl porod...

od registrace, po bydliste v te zemi, po aktivaci, pres dobijeni.

u levnejsich operatoru napr. support jen v mistni hatlapalstine.. hruza!

Jsem už vážně zaujatej co se týká našich operátorů. To jsou nehorázné sumy co požadují a nezlob se na mě, ale 500,- jim za usmolených 500MB nedám.
Četl jsem jak je to s Chorvatskou a nic na tom není. Koupíš v nějakém obchodě, vrazíš do telefonu, ona se přihlásí do sítě a počkáš na aktivační sms. O podporu nestojím a nad dobíjením jsem také nepřemýšlel. Při těch cenách....
BTW: přišla mi informace z penzionu, kde budeme celou dobu ubytovaní, že tam mají WiFi, takže se na to v AT asi vykašlu. V HR si předplacenku budu muset koupit.

hicks
Přidané 24.05.2012 15:24

Petos napsal:
Jsem už vážně zaujatej co se týká našich operátorů. To jsou nehorázné sumy co požadují a nezlob se na mě, ale 500,- jim za usmolených 500MB nedám.
Četl jsem jak je to s Chorvatskou a nic na tom není. Koupíš v nějakém obchodě, vrazíš do telefonu, ona se přihlásí do sítě a počkáš na aktivační sms. O podporu nestojím a nad dobíjením jsem také nepřemýšlel. Při těch cenách....
BTW: přišla mi informace z penzionu, kde budeme celou dobu ubytovaní, že tam mají WiFi, takže se na to v AT asi vykašlu. V HR si předplacenku budu muset koupit.

to jsou ale kecy... o podporu stojis, pokud ti neco nebude fungovat. Zrovna pri aktivaci nic vyjimecneho. Zrovna u nizkorozpoctovych/virtualnich operatoru nic vyjimecneho (viz. napr Movidata v ES).

Ona treba take nejde vzdycky z jejich webu pripadne dokumentu vycist APN. Chci videt, jak se ti "automaticky prihlasi do site" Grin

Jestli ti prijde ze 500 za 500MB je moc, tak jses bud moravak, nebo jsi spadnul z marsu.

Ja platil za 5 dni itosky cca 3 roky nazpatek 20 000 CZK za data + voice... u T-Mobile DE stal tusim den(!) turistickych dat 5 EUR.

Takze roaming sel RADIKALNE dolu...

---

dalsi vec je, ze kvuli protiteroristickym zakonum a bezpecnosti celkove ANONYMNI sim podle mne moc extra nejsou..

takze hodne stesti pri te pakarne na miste, az budes vysvetlovat, ze vlastne jen projizdis, pokladni bude tupa jak poleno a nebude umet anglicky.

A to nepocitam poledni siestu Grin
Upravil hicks dne 24.05.2012 15:28
17 cm

schrek
Přidané 24.05.2012 15:45

Registrace: 24.08.10
taky zalezi na co to chces jestli jen na majly , tak bych se na vsechno vyklaslal a koupi to tu za 500,- al ejstli opravdu na surfovani tak nevim

http://
hicks
Přidané 24.05.2012 15:46

schrek napsal:
taky zalezi na co to chces jestli jen na majly , tak bych se na vsechno vyklaslal a koupi to tu za 500,- al ejstli opravdu na surfovani tak nevim

500MB pri setreni staci jak na mail, tak web + skype.

Ale musis se samo trochu mirnit.
17 cm

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 50
Členové on-line: 1
Maher

Registrováno: 8,720
Nejnovější člen: soucek1977

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 9.73 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI