Tak si to dnes odpoledne jedeme s Milošem po polní cestě u Slavkova.Počasí jak vymalované, jen toho prachu trochu víc než je zdrávo. Miloš první na ktm 690, já druhý na G650 Challenge. Než jsem se nadál už jsem v náručí vezl srnu. Holka se asi chtěla svézt, tak mi z pole z nějaké vzrostlé trávy nebo co to tam ti zemědělci pěstují skočila naprosto přesně rovnou do náruče a trochu zprudka mne usadila zpět do sedla. Krom toho,že jsme se asi oba docela lekli jsem to ustál jen s vyraženým dechem a jak se mi v náručí mrskala, tak mi patrně kopýtkem porychotvala zrcátka a držák navigace. Než jsem se vzpamatoval a stačil zastavit, tak mi za jízdy po cca 50m zase vyskočila z náruče a ladnými skoky zmizela v polích. Na držáku navigace a na bundě mi zůstalo je pár chlupů srnčího. Ještě,že jsem nejel rychleji jako chvíli předtím, to bychom to asi oba odnesli trochu hůř,ale zážitek byl docela intenzivní i tak.
R 1200 GS LC Adventure
tfuj tfuj tfuj mě takhle taky skočila do "náruče"... pak jsem čekal na odvoz motorky Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No jo, z tohohle mám taky strach. Mám na XRku sice laďák, ale ty zvířata to maj úplně u p.dele...
Měl Jsi docela štěstí, že si to ustál. jardajerman@seznam.cz
Škoda, že jsem jel první a neviděl to, ale to by ta srna se pak chtěla svést asi na mé motorce. Renda to celé neskutečně ustál a mohli jsme se tomu jen zasmát.
Milos přiložený následující obrázek:
rendas napsal:
Tak si to dnes odpoledne jedeme s Milošem po polní cestě u Slavkova.Počasí jak vymalované, jen toho prachu trochu víc než je zdrávo. Miloš první na ktm 690, já druhý na G650 Challenge. Než jsem se nadál už jsem v náručí vezl srnu. Holka se asi chtěla svézt, tak mi z pole z nějaké vzrostlé trávy nebo co to tam ti zemědělci pěstují skočila naprosto přesně rovnou do náruče a trochu zprudka mne usadila zpět do sedla. Krom toho,že jsme se asi oba docela lekli jsem to ustál jen s vyraženým dechem a jak se mi v náručí mrskala, tak mi patrně kopýtkem porychotvala zrcátka a držák navigace. Než jsem se vzpamatoval a stačil zastavit, tak mi za jízdy po cca 50m zase vyskočila z náruče a ladnými skoky zmizela v polích. Na držáku navigace a na bundě mi zůstalo je pár chlupů srnčího. Ještě,že jsem nejel rychleji jako chvíli předtím, to bychom to asi oba odnesli trochu hůř,ale zážitek byl docela intenzivní i tak.
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
rendas napsal:
Držák navigace reklamuj u TT *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Pozitivní je, že jsi to ustál, ale velké mínus máš, že jsi připravil rodinu o zvěřinové hody Evidentní srnka sebevrah, co toužila po hrnci a ty jsi naprosto ignoroval její přání a nehumálně jí vypustil zpět do tohoto slzavého údolí
No, upřímně, po takovém zážitku bych si možná šel přemáchnout prádlo.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
na CBR929 jsem chytil ramenem kosáka, netroufnu si odhadnout rychlost ve chvíli nárazu, ale bylo to na tý dlouhý rovince po starý kolínský tak bych to šacoval kolem 120 km/h. Modráka sem měl ještě týden ale počítám, že kosák se asi už neoklepal
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
asi před deseti lety jednoho mýho známýho hajnýho při výkonu povolání, tedy konkrétně přesunu od paseky s k pasece v lese, na jeho oblíbeném motocyklu Jawa 250 v rychlosti asi 30-40km/h sestřelilo z boku prase - prej to bylo jak když ti ji z boku nandá lokomotiva, dvěpade ležela v lese a on vyvalenej na cestě a prase si ji valilo dál jak buldozer bez poskvrny :-), jo a na té samé dvěpade jezdí dodnes :-)
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
asi před deseti lety jednoho mýho známýho hajnýho při výkonu povolání, tedy konkrétně přesunu od paseky s k pasece v lese, na jeho oblíbeném motocyklu Jawa 250 v rychlosti asi 30-40km/h sestřelilo z boku prase - prej to bylo jak když ti ji z boku nandá lokomotiva, dvěpade ležela v lese a on vyvalenej na cestě a prase si ji valilo dál jak buldozer bez poskvrny :-), jo a na té samé dvěpade jezdí dodnes :-)
Hajnej nebo to prase buldozer???
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já se minulý týden vracel z Rýmařova valšovským údolím (což je udolí a kolem dokola lesy, kdo to tam znáte) a za bílého dne kdy bych nic nečekal jsem dobrzdil před krávou a to tak že jsem měl štěstí že uhla stranou, jinak bych ji měl..
Upravil lako dne 31.05.2012 10:26
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
petrguss napsal:
S tou krávou - jdnou si to takhle minulý rok v létě svižnějším tempíčkem s přítelkyní za sebou šineme na chalupu na Šumavu přes maličké vesničky (pořád nahoru dolu) a okolo Strašína si říkám, ty woe uber na těch horizontech bude tu stát tele uprostřed té uzoučké asfaltky a seš v něm, tak zavřu heft a za prvním kopcem (cca 200m) kráva na silnici - no něco jako intuice - až mě zamrazilo (asi bych měl co dělat a brzdil bych i očima kdyby mě ta myšlenka neproletěla hlavou).
Jinak naštěstí jsem žádný zvíře na motorce nesetřelil a doufám, že mě to ani nepotká (klepu na dřevo) :-)
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
S tou krávou - jdnou si to takhle minulý rok v létě svižnějším tempíčkem s přítelkyní za sebou šineme na chalupu na Šumavu přes maličké vesničky (pořád nahoru dolu) a okolo Strašína si říkám, ty woe uber na těch horizontech bude tu stát tele uprostřed té uzoučké asfaltky a seš v něm, tak zavřu heft a za prvním kopcem (cca 200m) kráva na silnici - no něco jako intuice - až mě zamrazilo (asi bych měl co dělat a brzdil bych i očima kdyby mě ta myšlenka neproletěla hlavou).
Jinak naštěstí jsem žádný zvíře na motorce nesetřelil a doufám, že mě to ani nepotká (klepu na dřevo) :-)
ja jsem prejel lasicku ve vichrici, mokru a poloseru ve skotsku prebihala, byla skoro pryc.. pak se vratila a i pres uhybnej manevr to dostala.
a jednoho ptaka co naletel zespoda od silnice a NAPROSTO nebyl videt.
---
btw: neignorant odklidi zvire ze silnice, nejlip kousek dal, aby pak auto netrefilo nejake dalsi co ho prijde sezrat.
17 cm
jinak.. "temer srazky" mam skoro na dennim poradku...
17 cm
Já loni skočil na tereňáku na záda srně co byla skrčená v trávě, jak jsem na ní dopadl tak vystřelila a já si lehnul :-)) chvíli jsem nevěděl jestli se mi to nezdá :-))
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015