Ahoj.. Byl tu někdo u Balatonu? Chceme se tam letos vidat na kukacku, pac starsi generqace tvrdi, jak to tam bylo fajn.. Ryby, klobasy atd... Ja tam nikdy nebyl..
Mate nejaky tipy? Ja jen vim, že jizni breh je mělky a severni hluboky.. Na jihu to žije, na severu je relax.. Ale okoli a tak nevim nic.. Děkuju za nějaky kloudny tip...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
No nevím, na Balatonu přímo jsem nebyl (jen 50 km od něho), ale celkově je to na tomhle cípu Maďarska docela nudný kus (na cestu motorkou) je to tam samá rovina s rychlostníma omezeníma na 50,60 km / hodina, myslím, že lepší je jet k nějaké jiné louži, ale jak říkám, osobní zkušenost nemám, ale spousta lidiček tvrdí že je Balaton o ničem... Tím ti to nechci zhanitŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
MOTIF - ak by Ti vyhovoval termin a nevadilo Ti ze tam bude cca 15-20 cechoslovakov tak v ramci SK mototuristiky Ta pozyvam na totok: http://www.watrat...02012.html
... viem ze blizsie info tam este nie su ale sleduj tu stranku oni tam naskocia v predstihu a je to poklidna akcia poklidnych ludi - ked trosku poklikas na uvedenej stranke iste pochopis co jazdime Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
No, abys nebyl z Balatonu zklamanej. je to mělkej bahnitej rybník s kalnou vpodou, prorostlej rákosím. Kde je vyklučený, je placená pláž. Ale okolí , termály, gulášky a víno je dobrý. Měli jsme chatku v kempu a vyráželi na výlety po okolí. Bacha, kousek od |Balatonu už je honička najít hospodu a maďarskýmu pivu se vyhni, to si dej raději colu. Více zde: http://www.bmwgs....ad_id=7330Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na víkend to na Balatonu a jeho okolí zase tak špatný není - termály, klobásky, feferonky který pálí ještě druhej den ráno na záchodě, guláš - paprikáš
Tak mi došlo, že už jsem tam pár let nebyl - asi se tam zase na nějaký víkend kouknu...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ja tam byl nekolikrat neni to zas tak spatny sice voda jak v rybnice ale jidlo super a vino taky. Y Prahy po dalnici to mas ofik jako prase.R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
My se tam stavili cestou z Řecka, v sezóně... K vodě se dostaneš jenom na placený pláži, voda je hnusný bílý bahno a všude lidí jako sr...
Balaton nikdy víc.
jardajerman@seznam.cz
Já bych osobně taky Balaton jako dovolenou nezvolil nikdy. Asi bych jel raději na Lipno a protože nejsem moc válecí typ, tak bych na moto brázdil Šumavu a občas chytal ryby.
všude dobře.....doma GSA
Milan V--->>> Koukam, že to davate na dva dny? Ja jseme si rikal tak na 4dny.. Myslim, že by to mohlo stacit, co? BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Je tam město ..Balatonfuhred (nebo jak se to píše) samej germán v sezoně Dánové nemáš si kde ustlat ale .....vždycky tam byla kůlna ..rád vzpomínám
Celkem zážitek...jezdí tam přívoz přes ten rybník cca 7 €
smazak73 přiložený následující obrázek: