Zdar ve spolek,nemáte někdo zkušenost s vjezdem do Livigna (mají tam bezcelní zónu).Z doslechu vím že se tam jezdí dobře placeným a špatně organizovaným tunelem.Ale na mapách i na satelitu jsou vidět minimálně tři cesty(silnice) tam vedoucí z různých směrů - nevíte někdo jestli to jde fyzicky projet jinak než tím tunelem?
Pokud vím, tak se tunelem ze Švýcarska musí hlavně v zimě, kdy je uzavřený passo na Bormio. Byl jsem tam vždycky jen v zimě, takže spolehlivější info určitě ještě někdo podá F 650 GS *2002
Jel jsem tam vloni v létě. Tunýlek je na kyvadlovou dopravu, rozhodně mi to nepřišlo nijak špatně organizovaný, čekali jsme cca 10 minut a jeli. Platí se po průjezdu na hrázi přehrady. Cenu už si nepamatuji, myslím 9,- EUR/motorka, ale fakt si nejsem jistej.
GS 1200 R Adventure
Něco kolem 30ti E to stojí v zimě, ale je to oboustraný lístek, jedna cesta tuším 17. V létě se to dá ale v pohodě objet. A co se týče tý organizovanosti, tak vím, že v zimě jsou z důvodu střídání turnusů právě několikahodinový intervaly mezi přehozením směru. Ale to jde jen o pátek a sobotu.
Maiali nel Fango!
Jel jsem tam letos v únoru, a bez čekání v jednu a asi 5minut v druhou stranu , ale asi jsem trefil ten správný čas a platil jsem asi 20franku , ale to už si nepamatuju.
www.kapa-toner.cz
Jo našel jsem že teď v létě to jezdí kyvadlově ale stejně stojí lístek 13e - jeden směr,proto nechci jet tunelem.http://www.livign...-la-scheraA dík za info.