Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy

GSmoto ADVENTURE - PRODEJ A SERVIS BMW
GS MOTO ADVENTURE
Přidané 25.06.2012 13:47

Registrace: 23.02.11
Nabízíme servis motorek BMW, prodej a přezutí pneu, diagnostiku, dovoz a prodej, vyřízení financování se společností Cetelem a Essox, doplňky Touratech, Interphone a dokonce i něco půjčujeme :-)

více na www.gsmoto.cz
Upravil GS MOTO ADVENTURE dne 25.06.2012 14:07

bigerman
Přidané 26.01.2016 03:25

Registrace: 05.10.14
GS moto můžu doporučit všem. Mám od nich třetího advíka a nemůžu napsat nic negativního. Servis za rozumné ceny a aktivní přístup při řešení resp odstranění problému. Tyhle kluky rád doporučím.

rop
Přidané 26.01.2016 10:21

Registrace: 10.08.11
Jedná se o placenou reklamu? Pokud´né, něco tu smrdí. Jinak bych mlčel.

Já mám špatnou zkušenost, nejen z doby kdy, se jmenovali PK Cars. Možná se změnili, ale lidi, se kterými jsem tehdy jednal, jsou tam stále. Škoda, že jsem na diagnostiku nezajel hned po koupi motorky, naivně jsem uvěřil jejich tvrzení, že blikající stav kilometrů je způsoben problémem s alternátorem. Tot´má zkušenost, nemluvě o dalším jednání v loňském roce, když jsem kvůli podezření a plánovaného prodeje konečně zajel na diagnostiku a motorka byla hned o pár desítek km dál. Chtěl jsem se rozumně domluvit a zpočátku to vypadalo, že to půjde a koupím od nich další. Nakonec mě poslali do p.....Prodal jsem se skutečným stavem km, s upozorněním že byla bourána na předek, který byl kompletně vyměněn, rám neknutý. A pořídil jsem novou jinde, dostatečně poučen.
https://www.zonerama.com/rop1

https://www.zonerama.com/rop1
bigerman
Přidané 31.01.2016 10:18

Registrace: 05.10.14
O reklamu se jedná, nicméně neplacenou. Pokud je někdo s něčím spokojen, rád předá zkušenosti potencionálním zákazníkům. Já opravdu nemohu napsat cokoliv negativního. Tvá zkušenost mne mrzí, a mít stejný problém, asi bych se do prdele poslat nenechal.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 63
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,717
Nejnovější člen: vasfire

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.08 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI