Zdar chlapi potřebuju urgentní pomoc zejtra jsem měl odjíždět na dovču a dneska mě nechalo bawo stát. Při jízdě z kopce najednou divný chrčení v motoru tak sem zastavil chcíp nastartoval a už se nerozjel. Jak tam kopnu kvalt něco chrčí asi na levym boku jako ve spojce... Měl jste to už někdo?
In pivo veritas!
Každopádně to budeš muset rozhodit, na té spojce samotné se ale nejspíš nemá co posrat.. to spíš v převodovce..
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
maqrtek napsal:
A že by prokluzovala spojka takle z ničeho nic to asi ne co?
to ne, spíš bych dal na Toliho - to je koumák přes malé GSa
Taky bych to osobně viděl na převod mezi spojkou a převodovkou..
Ten levej karter se blbě shazuje kvůli té trubce s olejem.. tah hodně zdaru
Upravil lako dne 12.07.2012 10:00
Tak poznatek dyž sem to dotlačil domu teď tak běehem tlačeni to vrní z pravýho karteru spíš jako dyž si kluci přidělávali do bicyklu kartu aby to vrčelo a krokově jako na dvě doby se ozve zvuk jak dyž šlapeš zelí...
In pivo veritas!
Hele zkus zkontorlovat sekundární převod (řetěz a rozera jsou vidět ale markni na primární kolečko )
lako setrefil, nechápu jak ale někde jsem vytrousil tu aretační matici a podložku co drží sekundár a bylo spadlý kolečko..... nevíte jsetli to seženu někde v elitu nebo tak? to by měl bejt snad spotřební materiál ne?
In pivo veritas!
maqrtek napsal:
lako setrefil, nechápu jak ale někde jsem vytrousil tu aretační matici a podložku co drží sekundár a bylo spadlý kolečko..... nevíte jsetli to seženu někde v elitu nebo tak? to by měl bejt snad spotřební materiál ne?
Jestli víš rozměr a stoupání závitu,tak by jsi to sehnal třeba ve Faory a tak. Nebo se poptej u Honzy Žlábka v CarServisu. Samozřejmě zastoupení BMW to taky umí.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak přesně tahle blbost se stala minulý týden mojí přítelkyni na Fazeru, jede, jede a naráz nic, motor se točí, kvalty jdou řadit a jenom v tom chrastilo, už jsme mysleli, že bude vysypaná převodovka nebo vidlička v haji, ale nakonec taky ztracená matice s aretační podložkou a spadlý kolečko z drážkování, trochu to ostrouhalo ten jemný závit na hřídeli, ale tak snad to bude OK a půjde to dotáhnout.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
já mám i závit netknutej takže by to mělo bejt v cajku jen bych potřeboval poradit jestli ta aretační podložka a matice není společná s nějakým auťákem že bych se pro to stavil v elitu nebo tak...
In pivo veritas!