Cau, letosni leto by mely byt otevreny nove hranicni prechody z MNE do AL, nevite, jak to s nimi vypada? Nasel jsem jen nejake tiskove informace, ze se MNE a AL dohodly a ze to bude, ale jestli to je, nevim.
Mely by to byt tyto: Cerem – Vranica
Zatrijebacka Cijevna – Grabon
Zajima me hlavne ten prvni...
Dekuji
Upravil ChipGS dne 25.07.2012 17:33
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
No, taky z toho mam ten pocit, ale nasel jsem neco na strankach, kratickou zpravu, ze se MNE a AL dohodli... albanci mi neodepsali a mne taky ne... cesi v albanii pro jistotu ani neberou telefony ani ty nouzove co funguji mimo uredni dobu, asi dobra trafika, mel jsem se lip ucit )) )
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Tak jsem dostal konecne informaci z ambasady, sami jsme to nezkouseli, predávám:
omlouvám se za prodlení v reakci, zjistit tuto informaci byl poněkud "oříšek". Hraniční přechod Qafë Vranicë - Plavë, který máte pravděpodobně na mysli, nicméně podle našich informací funguje pouze pro pěší přechod, pro automobily otevřen doposud není. Ve Vámi zmiňované oblasti je automobilem skutečně jediný možný přechod právě Vermosh - Gusinje. V případě skupiny nad 20 osob lze pěšky překonat zelenou hranici, ale tento přechod je třeba 24 hodin předem nahlásit nejbližšímu hraničnímu přechodu včetně místa a času plánovaného přechodu a seznamu osob. Hraniční přechod poté pošle na místo svého zaměstnance, který na skupinu počká.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů se na mě, prosím, neváhejte obrátit.
S pozdravem
Karel Smékal
Consul
Embassy of the Czech Republic
Rruga Skenderbej No. 10
Tirana, Albania
Tel.: +355 4 223 4004
+355 4 223 2117
Fax: +355 4 223 2159
e-mail: tirana@embassy.mzv.cz
Website: www.mzv.cz/tirana
BMW R 1150 GS