Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

VW HELP PLS!
VasekPraha
Přidané 16.07.2012 10:35

Registrace: 21.10.08
ahoj, kamarádce praskla zadní pružina na VW Touran 2008 EcoFuel 2.0L (CNG), prosím o radu, kde rychle sehnat použitou/novou pružinu na tento typ, výrobce ji nemá a adodá na zakázku za 4-5 týdnů!!! Shock

Podle VIN: 3C0511115BN, myslím, že by šlo i 3C0511115BM, OE výrobek třeba LESJÖFORS č. 4295085 (http://www.bremse...95085.html)

prosím POMOC! díky Frown
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

zetor
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 10:48

Registrace: 09.11.10
Tak jsem to zkouknul a provolal....z 12-ti dodavatelů jí nemá ani jeden...bohužel...Sad

alesvagner
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 10:59

Registrace: 28.03.09
Jsou tam jiny kvuli tomu CNG? Koukam na nemecky eBay a je jich tam hodne.

zetor
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 11:02

Registrace: 09.11.10
alesvagner napsal:
Jsou tam jiny kvuli tomu CNG? Koukam na nemecky eBay a je jich tam hodne.

A jóó...http://www.ebay.d...2571cedc66

alesvagner
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 11:14

Registrace: 28.03.09
Jo jo, to je vona. :-)

TomR1
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 12:17

Registrace: 08.09.09
Auto vrakoviště Sluštice Smile budou mít několik celejch Touranů Smile

Tom

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 21:17

Zetor + Aleš > moc díky! clap

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 21:19

TomR1 napsal:
Auto vrakoviště Sluštice Smile budou mít několik celejch Touranů Smile

Tom

nevím, zkusím, ale mám zkušenost, že ceny mají za díly jak za origo nové, nehledě na to, že když Ti zmizí auto a není na Ukrajině, tak ho najdeš ve Slušticích... prý... a to není v mé etice, tohle podporovat Sad

ale díky za tip Winkthumbs up

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 21:34

Emilio Alzamora napsal:
Vendelíne,na vrakárně jich budou mít mrak....zkus chmatáky v počernicích,hasiče na černokostelecký,lukáše v malešicích,ty sluštice už taky maj hluboko do vrecka,takže ceny už nejsou špatný,nebo se stav na jarově,u benzíny vlezeš do dveří a dolu na náhradní díly,možná bys vodlapil i nějakého chmatáka na aukru....A co že je to za kamarádku,kdybych se chtěl angažovat?pc

kamarádka je to vynikající, ale nic pro zadané, taková normální vysoká hubená blondýnka s velkejma kukadlama (a nejen těma Cool ), což já coby fotr vod rodiny moc neocením, takže charakter má výborný, je chytrá, spolehlivá, pravdomluvná a hodná - bývalá kolegyně... music

jo sorry vlastně co jsem to... jo díky za tipy, ty CNG verze fakt nejsou, nemají je ve VW, výrobce je nemá, nikde nejsou a když, tak za nesmysl a/nebo za 5-6 týdnů

PeDR
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 22:52

Registrace: 11.08.07
Emilio Alzamora napsal:
Jestli je taková,jak píšeš,tak bude mít v záloze tolik pér,že se ti o tom ani nezdá....

Napiš mě do mailu vin,rok vyroby,motor a její tel číslo,zítra se ti ozvu a jí až pak....případně bych jí mohl zařídit vyměnu......

přeci jen už ses nám z regiónu odstěhoval a taková kamarádka ferdu mravence neodmítne.......

Jestli jsi takový mravenec, že jednou píchne a umře, pak myslím , že bude darmo plýtvat půvabama!helpless

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 16.07.2012 23:01

PeDR napsal:
Emilio Alzamora napsal:
Jestli je taková,jak píšeš,tak bude mít v záloze tolik pér,že se ti o tom ani nezdá....

Napiš mě do mailu vin,rok vyroby,motor a její tel číslo,zítra se ti ozvu a jí až pak....případně bych jí mohl zařídit vyměnu......

přeci jen už ses nám z regiónu odstěhoval a taková kamarádka ferdu mravence neodmítne.......

Jestli jsi takový mravenec, že jednou píchne a umře, pak myslím , že bude darmo plýtvat půvabama!helpless

mám podezření, že je to všechno trochu jinak, páč Emil se nějak odmlčel, zřejmě jej zasáhla tato zpráva:
http://www.novink...ekari.html

nic osobního Cool

a hlavně, to fakt není PR*EL

Grin
Upravil VasekPraha dne 16.07.2012 23:02

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 18.07.2012 11:53

díky Aleši za odkaz, pořád nemohu sehnat někoho v DE, na koho to můžu nechat poslat - nemá prosím někdo známé v DE, kam bych mohl nechat zaslat díly? Díky za pomoc, V. cry

Cermigo
VW HELP PLS!
Přidané 18.07.2012 12:38

Registrace: 30.11.11
Šlo by to, ale musel by to bejt fofr, jede domu ted v patek a pak zas az asi za mesic....
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.

www.topvod.cz
xavier
VW HELP PLS!
Přidané 18.07.2012 13:00

Registrace: 29.07.07
Dole ma napsany cenik pro postu po evrope. Sice tam neni CR,ale myslim ze kdyz mu napises predem,tak to posle,nejdrazsi postovny ma UK a Francii za 20€ . Ja to takhle delal uz nekolikrat a vzdycky poslali. Minimalne za zeptani nic nedas Wink
Aktualne 1250 GSA HP

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 19.07.2012 22:17

Emilio Alzamora napsal:
Vendo,ty jsi ale knedlík....docela jsem se na tebe včera naštval....

Ráno jsme na něčem byli domluveni a já jak **** prověřoval ty pružiny už v sedm ráno.....Několikrát jsem ti volal na dvě tel čísla a nic!!!!!!

V osm ráno jsem ty pružiny měl sehnaný a do 14hod jsem je mohl mít na stole....ale čekal jsem na potvrzení a HLAVNĚ TEL ČÍSLO NA TU KÁMOŠKU,ABYCH JÍ DAL PŘESNÉ INSTRUKCE,TŘEBA CENU NEBO ŽE BY BYLO VHODNÉ VYMĚNIT TY PRUŽINY OBĚ,JELIKOŽ TA DRUHÁ BUDE PO ČTYŘECH LETECH UNAVENÁ A AUTO BY BYLO NAHRBENÝ JAK BLUESBERY,KDYŽ MÁ NĚCO ZAPLATIT.....o tom,že jsem měl po ruce dva servismeny,kteří by prúžinu vyměnili na počkání v jakýkoliv čas do půl osmé večer za pul darma se rozepisovat ani nebudu....hmm!

Teď sem za knedlíka....

Takovéto kšefty jsou na houno....

Jinak tu pružinu mají i ve slušticích,v praze u lapek a na kladně každej druhej chmaták,ale starší...

Nová stojí plus mínus 1700kč to jen abys věděl,já už bohužel tuto pružinu objednávat nebudu z jistých důvodů...takže tak....neutral

nemám, co na to napsat, to je jen na osobní omluvu, mea maxima culpa

VasekPraha
VW HELP PLS!
Přidané 19.07.2012 22:32

VasekUzNeBohnice napsal:
Emilio Alzamora napsal:
Vendo,ty jsi ale knedlík....docela jsem se na tebe včera naštval....

Ráno jsme na něčem byli domluveni a já jak **** prověřoval ty pružiny už v sedm ráno.....Několikrát jsem ti volal na dvě tel čísla a nic!!!!!!

V osm ráno jsem ty pružiny měl sehnaný a do 14hod jsem je mohl mít na stole....ale čekal jsem na potvrzení a HLAVNĚ TEL ČÍSLO NA TU KÁMOŠKU,ABYCH JÍ DAL PŘESNÉ INSTRUKCE,TŘEBA CENU NEBO ŽE BY BYLO VHODNÉ VYMĚNIT TY PRUŽINY OBĚ,JELIKOŽ TA DRUHÁ BUDE PO ČTYŘECH LETECH UNAVENÁ A AUTO BY BYLO NAHRBENÝ JAK BLUESBERY,KDYŽ MÁ NĚCO ZAPLATIT.....o tom,že jsem měl po ruce dva servismeny,kteří by prúžinu vyměnili na počkání v jakýkoliv čas do půl osmé večer za pul darma se rozepisovat ani nebudu....hmm!

Teď sem za knedlíka....

Takovéto kšefty jsou na houno....

Jinak tu pružinu mají i ve slušticích,v praze u lapek a na kladně každej druhej chmaták,ale starší...

Nová stojí plus mínus 1700kč to jen abys věděl,já už bohužel tuto pružinu objednávat nebudu z jistých důvodů...takže tak....neutral

nemám, co na to napsat, to je jen na osobní omluvu, mea maxima culpa

nebylo to schválně a ač to nebylo ani domluvené (o to víc mě to mrzí), měl jsem vážný důvod, více osobně

jack96
VW HELP PLS!
Přidané 08.10.2017 20:26

Registrace: 17.07.12
Ahojte, obnovim tento topic a zaroven trochu off.

Chtel jsem se zeptat a poprosit zda nekdo nemate moznost nahledu do VW Historie serviau a zavad dle vin cisla.
Mov by mi to pomohlo, chystam kupovat auto a rad bych se dozvedel co se tam skryva. Mel by to byt poleasingovy vuz z De s plnou historii.

Diky za pomoc

H

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 65
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,724
Nejnovější člen: setr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.21 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI