Ahoj, máte někdo nebo víte někdo jestli jdou pasujou boční brašničky od Wunderlicha na padací rámy od SW-Motech. Rok výroby 2008 a výš. Máte je někdo na těhle padácích?
Není to sice úplně přesná odpověď na tvoji otázku, ale třeba pomůže: Marsellus, kterej má vlákno v komerční inzerci, nějaký takový nabízí, viz zde: http://www.marsel...-sw-motech
surfoval jsem jeho stánkama před týdnem, a rozzuřilo mě, že nemá nic moc na F650GS, tak si to pamatuju .
Ja jsem na jednovalcovou F650GS na padak od Motechu daval ctvercove cyklisticke brasnicky. Myslim je to rozmer 9,5cm x 13cm, hloubka cca 5cm. Idealni na zarovky, vestu, nejaky drat, lepipasku, lekarnicku. Cena byla 90Kc/ks, vyrabeli to nejaci Cesi, ale zadna znama znacka, kupoval jsem to v Brne na SportLife. Mam je na motorce pridelane uz nekolik let a porad v pohode. Nejsou sice vodotesne, ale prach a bahno uz zrejme vyresily i tuto svizel...
Já jsem měl na Varaderu taky cyklo brašničky v bílošedém maskáči a v cizině mě lidi zastavovali a ptali se kde jsem to sehnal. Bohužel jsem je prodal i s Varaderem.