Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

jít do ní?
Rybiz
Přidané 03.06.2008 15:59

Registrace: 01.06.08
já jsem se prostě zbláznil do Adventura... splnil sem si sen... a po první jízdě bylo jasno.. nevim jak to udělala, ale zamiloval sem se do ní. Ale jak bylo řečeno... začal bych na 650 je to hodná motorka s provozními náklady nízkými zábavou velikou... je vděčná... a pokud zjistíš že je to ono... Rozhodnutí pro velké GS je pak na Tobě. Předchozí majitel mojeho Advíka "Barči" měl před ní jen Babetu a taky se to dalo ikdyž na začátku s ní poněkud zápasil. Říkám to proto že to jde... Ale asi bych to nedoporučil. přeci jen. pauza dlouhá, je dobrý se zase rozjezdit. Cooldog

Rybiz
jít do ní?
Přidané 03.06.2008 16:04

Registrace: 01.06.08
Rybiz napsal:
já jsem se prostě zbláznil do Adventura... splnil sem si sen... a po první jízdě bylo jasno.. nevim jak to udělala, ale zamiloval sem se do ní. Ale jak bylo řečeno... začal bych na 650 je to hodná motorka s provozními náklady nízkými zábavou velikou... je vděčná... a pokud zjistíš že je to ono... Rozhodnutí pro velké GS je pak na Tobě. Předchozí majitel mojeho Advíka "Barči" měl před ní jen Babetu a taky se to dalo ikdyž na začátku s ní poněkud zápasil. Říkám to proto že to jde... Ale asi bych to nedoporučil. přeci jen. pauza dlouhá, je dobrý se zase rozjezdit. Cooldog

Ha.. to mělo být pokračování ve vlákně... maličko minelka.. omlouvám se všem zůčatněným kterým sem přivodil psycké zdravotní a jiné potíže či rozvrat v rodině.. argue

Cycli
jít do ní?
Přidané 03.06.2008 17:29

Moderátor
Registrace: 04.02.07
Tak to přesuň. To jde. Smile
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 107
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI