Objemy plastových nevím, mám pocit že se psalo kolem 35 litrů, levý o něco méně. Rozměry hliníkových mohu změřit, podle mne to nebude o moc víc, ale mám zkušenost s oběma typy a mohu říct že do hliníkáčů se to skládá o hodně líp, prostor se lépe vyplní a věci můžeš přivázat i na víka.
Každopádně nejde ani tak o objem v litrech jako o poměry stran. Přijde mi, že ****nější rozměry než originál hliníkáče GSA snad ani nikdo jiný nemá. Ty víka braly snad 20% prostoru a narvat tam cestovní výbavu byl nadlidský výkon. Když to srovnám s Grave nebo Zegama co jsme měli v té samé době, tak kluci neřešili a nasypali to tam a ono se to nějak vešlo. Já musel vědět že karimatka musí být takhle a vařič tahle a jak se to dalo v jiném směru, už to nešlo zavřít.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Každopádně nejde ani tak o objem v litrech jako o poměry stran. Přijde mi, že ****nější rozměry než originál hliníkáče GSA snad ani nikdo jiný nemá. Ty víka braly snad 20% prostoru a narvat tam cestovní výbavu byl nadlidský výkon. Když to srovnám s Grave nebo Zegama co jsme měli v té samé době, tak kluci neřešili a nasypali to tam a ono se to nějak vešlo. Já musel vědět že karimatka musí být takhle a vařič tahle a jak se to dalo v jiném směru, už to nešlo zavřít.
Muzu potvrdit,co pise Tomas. Ja sice origos GSA kufry mam a pouzivam,ale ty rozmery jsou naprd.Sice ten kurf vypada pekne, ale pokud se do toho mam nabalit i s moji polovickou,tak je to boj.Nehlede na to, ze dostat tam neco delsiho neni sance. Musi se davat velky pozor na panty. Co vidim jako plus je asi bleskovy sundani a vzhled.Nemit tam zadne kufry,tak beru normalni rozmery. Ale zase na druhou stranu slouzi mi dobre,tak pro me nema vyznam vymenovat je jen kvuli zmene rozmeru.Jak si to clovek nacvici, zbalit se da rychle.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jojo je to rozdíl když do normálního hliníkáče něco nasypeš a přikryješ než u origo GSA, kde prostě to víko je součást kufru (ne jen uzávěr).
Výhoda proti plasťákům je ta, že to každýho origo. hliníkáče se vyjde helma. Ale třeba ani do BigHusky co má kamarád se nevejde ani jedna malá, jsou prostě málo hluboký.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?