Já mám bohužel jako garáž suchý sklep. Nicméně je tam ceklem chladněji, takže do tepla max do pokoje. To že mi u postele nestojí mašina je pouze z důvodu, že neprojede dveřmi.
Upravil dagger dne 19.09.2012 21:15
dagger napsal:
Já mám bohužel jako garáž suchý sklep. Nicméně je tam ceklem chladněji, takže do tepla max do pokoje. To že mi u postele nestojí mašina je pouze z důvodu, že neprojede dveřmi.
Hele i to ma reseni. Par lidi a moto je tam..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
dagger napsal:
Hele i to ma reseni. Par lidi a moto je tam..
spíš trocha toho nářadí, rozebrat a zase složit jardajerman@seznam.cz
dagger napsal:
Ajajajajaj. Koukám, to vzalo za srdce spousty z vás. Kufry sem ještě neměl, když už to nešlo. Ale vážně. S otcem (Triumph thunderbird storm 1700), jsme řešili zabezpečení motorek a došli jsme k závěru, že nejbezpečnější je buď "obývák" a nebo zmiňovaný sklep, který to nakonec vyhrál. Bylo však nutné použít mnohokrát "ruční i elektrický generátor rázových impulzů" (dříve kladivo).
naprcccs napsal:
nejede někdo v zimě třeba Maroko? Já chci maroko a pak pokračovat níž.
Já jsem taky chtěl....jenže už nevím co
Vlastóóó,nedělej krávůůůů......ty si chtěl jet na jafce do rumunska a kdybys nebyl blondýny a nedělal ofuky,tak jsem jel třeba sto metru za tebou a zatím prd!
Jestli to takhle pujde s tebou dál,tak se můžeš rovnou odstěhovat do prahy a jezdit masnou tyčí
No jo do Rumunska na JawceJenže jsem si nemohl vzpomenout,tak jsem omylem zajel k Docovi na tu 24hodinovku.včera jsem se vrátil a bylo to super