Hezké video,je vidět,že se nacházíme na stejnýchmístech. Letos jsem tam taky jezdil.Stelvio jsem jel obráceně a v sobotu, kdy bylo plno aut a pumpičkářů, prostě oser. Dobrovolně už tam nejedu, je spousta hezčích a líp sjízdných pass. Gavia je výživná,co? Jinak přeju hodně hezkých zážitků společně s otcem. Ty ti z hlavy vymaže jedině Alzheimer.
Taky bych chtel nekdy video z dovoleny, jenze to obnasi neco, pred cim fakt smekam, ja bych na to nemel nervy.
Natocit mnoho hodin, nabijet, premistovat kameru, pak stravit dlouhy hodiny u PC se strihanim, zvukem apod.. aby z toho nakonec vylezlo par minut peknyho videa. Smekam.
Jinak na Gavii jsem byl už vloni, (je to tam hezký) ale vzhledem k tomu, že táta měl po těch 30 letech neježdění na GSu najeto asi jen 3000km a vzal jsem ho na Gavii tak jsem v interkomu slyšel prakticky jen pojmenování, které zde nemohu publikovat :-D
A proč tam achováváte tu RZtu? Má to nějaký skrytý význam?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Každej si jí na ulici stejně přečte......chápu když si někdo vyfotí motorku před garáží a na vratech má k tomu ještě číslo té garáže a pak dá foto na m.cz to si koleduje o to aby mu ji někdo čmajznul
Na tom videu mi to přišlo tak říkajíc úsměvné. Ale každého věc......
Ale celkem pěkné video.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Haha pěkné videjko, jel jsem to samé jen jsem přihodil Timmlersjoch + Maltu v Rakousku a Triglav ve Slovinsku cca 14dní, toto je opravdu povedená trasa. Krásné vzpomínat Už to mám skoro hotové, abych se mohl také pochlubit Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Jen jsem se chtěl zeptat, nejvíc se ti asi osvěčila kamerka na helmě že? Já mám na natáčení jen pomocnici v zadu a ne vždy se jí chce Uvažuji, že bych něco pořídil.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Spíš když vím např. že je nějaký pěkný úsek tak kameru dám např. na padák atd... ale když jedu dál, tak jí mám na helmě, že jí kdykoliv můžu zapnout za jízdy a vím, že je v záběru to co vidím já...
Jinak na Gavii jsem byl už vloni, (je to tam hezký) ale vzhledem k tomu, že táta měl po těch 30 letech neježdění na GSu najeto asi jen 3000km a vzal jsem ho na Gavii tak jsem v interkomu slyšel prakticky jen pojmenování, které zde nemohu publikovat :-D[/quote]
Ani se mu nedivím. Kolik má tatík roků? Po tak malé zkušenosti je Gavia masakr. Čili, respekt.Tak málo místa je málokde.
HonzaGS-SV napsal:
Spíš když vím např. že je nějaký pěkný úsek tak kameru dám např. na padák atd... ale když jedu dál, tak jí mám na helmě, že jí kdykoliv můžu zapnout za jízdy a vím, že je v záběru to co vidím já...
Na takové manévry jsem moc línej. Z dlouholetých zkušeností vím(natáčení děcek, když byly malé atd.), že se na to člověk podívá jednou, ostatní, co tam nebyli, to moc nezajímá,takže ve finále škoda času. Vše si zatím, než mi to Alzheimer vezme, vozím v hlavě.
Právě proto dělám z 2-4 hodin videa tak 5-10 minut aby se na to dalo koukat a sem tam se na to člověk i jen tak podíval... na ty hodinový videa z dovolených už pak nikdy nikdo nekouká... Jinak tátovi je 56