rád by som sa spýtal či má niekto info či sa daju pretočiť km na týchto moto bez toho aby odo km "blikali" , kamarát kupil a tie km sa mi teda nezdajú.
hele ABS by melo snad merit motohodiny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Tak to na diagnostice mas i provozni hodiny motoru
ale v abs to leckdo nemeni, pokud vim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak bych měl v této souvislosti taky dotaz - km mi blikají, ale tak nějak jsem smířen s tím, že je přetočená. Podle inzerce, na kterou jsem reagoval a skutečnému stavu byl rozdíl cca 10tkm ( údajně chyba kolegy). Dá se to blikání odstranit, nebo
zjistit skutečný stav km? Měl jsem po převzetí ještě s tím zajet do servisu do Prahy, kde mi to měli zdarma opravit - mělo to údajně vzniknout při problémech a výměně alternátoru. Mám ještě vyřazený imobilizér kvůli spotřeby el. a nefunguje mi ohřev rukojetí (kontrolováno - nikde není nic přerušeno, zřejmě problém v řídicí jednotce), možná i to má s tímto souvislost.
Když blikají km je jinej udaj na displeji a v jednotce.. Chce to napíchnout a podívat se kolik je v jednotce. A pak to dodělat na displej.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
rop: uprime tuhle masinu bych asi nekoupil, jaksi moc veci co jsou chybny ci nefungujou
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
shrek:
Když jsem ji před rokem a půl kupoval, byl jsem ve stavu, kdy jsem se rozhodoval, jestli kvůli páteře vůbec budu moci dále jezdit. Chtěl jsem vyzkoušet po naháči něco vyššího, uvažoval jsem o Vstromu, nakonec jsem dal přednost 800ce kvůli výšce, váze a štíhlému tvaru a koupil jsem ji (dovoz z Anglie, stála jim na prodejně před slevou 8 měsíců) za 150tKč s tím, že za tu cenu ji zase přinejhorším prodám. Ještě mi vzali Kawasaki na protiúčet a dostal jsem za dobrou cenu ladák a další doplňky. Dnes mám najeto 12tkm (bez problémů, jen výměna pneu) a vím, že mi záda zatím dovolují jezdit dál. Taky bych se asi dnes již rozhodoval jinač, ale musel bych i dost připlatit.
Jo tak to chapu jinak i dnes by sis musel vic priplatit za kvalitni kus. Jinak co mas za ladak
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček