mám jisté pochybnosti, efekt jistě dobrej, ale jestli bude dosvit alespon zčásti takovej jako halogen silně pochybuju, možná by to chtělo zkusit pohledat jak to vypadá v reálu + hlavně se zaměřit jak vypada osvit vozovky
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Dej do potkávacího světla H1 35W 4300K xenon a rozdíl je takovýto:
1150 GS má v potkávacím světle čočku, a světlo to perfektně ořezává, xenon při správném seřízení svítí daleko a neoslňuje.
Souhlas s Spitfire... Myslím, že lepší by bylo namontovat xenon, který samozřejmě je bez homolog., ale aspoň funguje... možná by svítivost řešili přídavná světla a nemusíš nic bastlit do hl. světla...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
mo pokud ti to nesviti zkusit vice svitivou zarovku a pripadne namontovat pridavna svetla krtera budou homologovany a splni ti za slomek ceny xenonu to same, jinak na nove 1200GS je ledkovy predni svetlomet a muzu rit ze sviti dobre
ty vysoce svitivi LED sou super kamos je ma na firme v halogenech na osvetlovani arealu a bomba, jen je problme s menicem napajeni
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jen pri necem neofiko bacha na pojistonu.Ty kdyz chcou,tak si proveri vsechno vcetne svetel a pri pripadne nehode se to poser
I pád na hubu je pohyb kupředu
Za tu cenu už určite svietia super, ale vyhadzovat len tak 200-400,-eur nevidim zmysel konania (radšej si kupim novy tlmič). Ja cez den aj tak svietim dialkačom a kašlem na LED osvetlenie ktore ako si moc nemusim. Usporu v palive aj tak nedosiahneš lebo je to inač riešene ako u aut. Myslim že, na Motorkari.cz bola o tom rozsiahla debata ktora aj tak neviedla k ničomu.... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Xenon je super, ale jen pokud se něco nestane, pak je motka v technicky nezpůsobilém stavu. Vyzkoušel jsem Osram night breaker a dost dobrý, chce to ale světla pro denní svícení.
já mám přidavný xenon a mlhofku,mám to sklopený tak abych neoslňoval takže stim svitim furt...je to paráda,když sem to po tmě skušebně zhasl tak sem musel zastavit jaká byla tma a podívat se esli mě svítí hlavní světlo Kupredu spatki ni krok...