to je bohuzel realita dneska - sezerou nas zaziva je ot jen otazka casu, a zvlast nas rozmazleny evropsky netahla :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Chce se mi brečet a jen doufám že se toho nedožiju. Že to ale přijde a že svět, kterého se to týká, dělá jako že to nevidí, je jisté. Ale to je na jiné vlákno. Co se týká kvality motoru, toho bych se asi nebál..
Já to stále říkám - pro naši malou zemičku nejsou nebezpeční cikáni - nejsou totiž bez nás bílejch schopni samostatné existence (až na vyjímky). Pro nás a nejen pro nás, ale pro celej svět jsou nebezpeční čajnízové, vietkongové, muslimákové atd... Převálcují nás a udolají nás dělohama svých žen...
v cem je Cina horsi, nez Morava? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Moraváci jsou jen líní slováci, kteří nedoběhli až do Čech....
necekal bych, ze tu tak rychle nekdo ocituje Palackeho 17 cm
Nicholas1 napsal:
Já to stále říkám - pro naši malou zemičku nejsou nebezpeční cikáni - nejsou totiž bez nás bílejch schopni samostatné existence (až na vyjímky). Pro nás a nejen pro nás, ale pro celej svět jsou nebezpeční čajnízové, vietkongové, muslimákové atd... Převálcují nás a udolají nás dělohama svých žen...
+1
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Já bych se nebál, zničí se to samo. Jakž takž bezpečná jízda čehokoliv vyrobeného v číně je tak 50km\h. Nechci vidět ten masakr až to pojede přes 120. Nejdřív upadnou plasty a pak buď upadne motor nebo se kousne (čínský) ložisko v kole.
TazDevil napsal:
Já bych se nebál, zničí se to samo. Jakž takž bezpečná jízda čehokoliv vyrobeného v číně je tak 50km\h. Nechci vidět ten masakr až to pojede přes 120. Nejdřív upadnou plasty a pak buď upadne motor nebo se kousne (čínský) ložisko v kole.
Já bych ty číňany tak nepodceňoval to co platilo dřív už dneska neplatí a oni se strašně rychle učí
TazDevil napsal:
Já bych ty číňany tak nepodceňoval to co platilo dřív už dneska neplatí a oni se strašně rychle učí
Tak jim tam pošlem pár sadMITASEK třeba jim to pujde líp to vyrábět.... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nicholas1 napsal:
TazDevil napsal:
Je Čína a Čína, jestli jste dobře četli tak právě oni vyrábějí i ty motory do 650GS. Tak a teď mi řekněte jestli se Vám nějak extra serou když je to Čínskej výrobek, mimochodem vidle to má US takže bych se nebál že když dají Značkovej motor a vidle a rám s kyvkou taky prý vypadají dobře tak si to pojebou posr.nýma ložiskama za pár kaček? To se vymyká logice ne... http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Je Čína a Čína, jestli jste dobře četli tak právě oni vyrábějí i ty motory do 650GS. Tak a teď mi řekněte jestli se Vám nějak extra serou když je to Čínskej výrobek, mimochodem vidle to má US takže bych se nebál že když dají Značkovej motor a vidle a rám s kyvkou taky prý vypadají dobře tak si to pojebou posr.nýma ložiskama za pár kaček? To se vymyká logice ne...
rekni mi, kdo z nas tady ma cinskej motor?
je tusim v pozdni Xcountry + Sertao?
17 cm
Nicholas1 napsal:
I komunisti?
Komousi jsou neznicitelni...a tenhle narod si je zaslouzi jak se zda....:-(