Pro mě je přijatelný pouze Vadimír Franz a Karel Schwarzenberg a protože knížepána moc lidí nemusí tak dám přednost Franzovi .Když lidi neucuknou tak by to mohlo být hooodně zajímavý.
Jinak pro ty kdo by snad chtěli volit Fischera tu mám velice zajímavý článek.Doporučuji přečíst. http://polanecky....e-JFK.htmlDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
takze to vypada ne nejmensi zlo.. Zeman. Ale krouti se mi ruka z toho vseho.
+
Fischer;
http://lukaslhota...mafii.html
Upravil hicks dne 06.11.2012 18:01
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pro samurai okamura,mluví přesně bez vytáček,myslím že je zatím nezkažen politickým hnusemjá se chci dopracovat ke změně,né jít u bláta do loužeHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
A čo je zle na stavajucom panovi prezidentovi ktory ma moje sympatie aj preto že, sa vie vzopriet euro-totalite.... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
A čo je zle na stavajucom panovi prezidentovi ktory ma moje sympatie aj preto že, sa vie vzopriet euro-totalite.
Nic, jen končí.... Volil bych knížete pána, ale je již příliš stár. Takže volím maurského náčelníka. Ouplně vidim Putina, jak se mu kroutí ruka, když mu jí má podat. A Novej Zéland bude naší spřátelenou zemí...
JRM66 napsal:
A čo je zle na stavajucom panovi prezidentovi ktory ma moje sympatie aj preto že, sa vie vzopriet euro-totalite.
Nic, jen končí.... Volil bych knížete pána, ale je již příliš stár. Takže volím maurského náčelníka. Ouplně vidim Putina, jak se mu kroutí ruka, když mu jí má podat. A Novej Zéland bude naší spřátelenou zemí...
Přesně...aspoň nás budou všude znát... "to jsou ti,jak maji zeleno-modrýho prezidenta"...
A Okamuru ne-é...ať je prezidentem v Japonsku....né u nás...
Upravil zetor dne 06.11.2012 18:43
Okamuru ani náhodou stánkaře co si udělal cestovku a ted kecá do všeho to bych se musel hanbou propadnout mít ho za prezidenta.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Okamura možná umí vysypávat popelnice v Japonsku a dělat dobej popcorn, ale to je tak všechno. Ty jeho populistický keci už mě lezou krkem a to sem doufal, že po senátních volbách zmlkne.
Já bych Franze klidně volil, líbí se mi jeho jednoduchý přístup k věcem a poměrně se dokážu najít i v jeho názorech, ale ať chceme být jakkoliv moderní tohle je prostě člověk, kterýho by zahraniční politika nesla těžce, nemluvě o starší části obyvatelstva.