Ahoj tak jsem se rozhodl přidat mojí mašinu z půlky května.
Teď již díky katalogu Touratechu vypadá o něco jinak:-)
bean přiložený následující obrázek:
fotky TDM mám, ale nutno říci, že TDM jako jediná nedojela.. ale to bylo díky špatné přípravě.. 190tis km mesikování po Praze bez valné údržby si vyžádalo svou daň.. na moto postupně odcházelo snad všechno, co mohlo.. a to nemluvě o tom, že kámoš na ní tvrdě vyrazil, chlubíce se tím, že za chladného počasí nestartuje (v kopcích jsme ji pak museli roztlačovat na čtyřku), spojka je už v důchodu, nesvítilo mu potkávací světlo a hlavně neměl kryt pod motorem, což se nakonec ukázalo jako rozhodující, před brodama, které jsme nakonec tlačili si prorazil vanu a TDM jsme překřtili na Totálně Domrdanou Motorku. Kdyby ale byla dobře připravena, tak by to přežila v pohodě..
Původní umístění vodního chladiče je do terénu špatné, přední kolo při velkém propružení naráželo do spodku chladiče a zdeformovalo jej.. pomohlo chladič povolit a pohnout s ním směrem k motoru. Ovšem pak odešla vodní pumpa a po jednom pádu v noci v 1650m na poloninách odešel jeden válec.
Alpy květen 08 Silvreta,Araba,Stelvio...Bohuzel moc snehu a tak jsme se kolikrat museli vracet.Pro neuspech to jedeme znovu 21.7.08
strnyk přiložený následující obrázek:
brutální fotky pánové, musím smeknout, řádit v závějích okolo komína mám za sebou, ale ne s 250 kg hrochem ...moc pěkné fotky
stepan: poslochéj, ta zadní guma na TDM to je docela mazec, neměl problémy? neulétával mu předek? to musela být skoro sebevražda ne?
P.S. inak vem svoju 502 a já 501 a idem do toho ne? nějakou zasněženou fotku otevřem dvéřka k ventilátoru a bude to jak sněžné děla
Upravil mencas dne 05.07.2008 21:45
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
budeš se divit, ale problémy ani neměl, vyjel s tim docela dost, problémy byly spíš s tlumičema a ostatníma věcma Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
stepan: počky tak si uprav poznámku kde máš seznam motorek, protože já rozumím "Cezeta 175/502 ...tzn. jako typ 502 já mám take 501
...aha, čoveče čekal bych, že by ho mohl zadn plášť na předním kole pozlobit...a co mu dělali tlumiče? to zlobily kvůli té zadní gumě na předku?
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
aha, poznámku mám blbě, dík.. tlumiče zlobili proto, že TDM není na terén stavěný, takže na kamení věčně na doraz a ještě mu to mlátilo do chladiče
možná měl ty tlumiče prostě jen starý, moto má najeto přes 190tis.
Upravil stepan dne 07.07.2008 09:33
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black