volně přeložím, kryt vidle z neoprénu, který má pro snadnou montáž po celé délce sucháč, sundané a nandané během vteřiny
zkoušel jsem jednou i ty krátký od tt, ale chytá se pod to písek a musí se to čistit o dost častěji, doporučuji spíš ty dlouhý. mám je už na všech třech motorkách, gufera jsem od té doby nedělal.
ty jo sem myslel ze je to jak to bylo predtim ze se sundavali vidle , tak je zas o cem premyslet
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pokud brodíš vodou sem tam, tak bych to neřešil,pokud nějakým marastem tak tam dej ty neopreny;měl jsem je na dakaru a je to pohoda,tam jsem je dal spíš kvůli hmyzu než že bych se brodil metr hluboko v bahně Ty na sucháč jak píše Milan neznám,měl jsem tam celý a kdyby si je tam dával tak vytažení šavlí na 8mikile je jednoduchý,za hodinu to máš komplet hotovo ,akorát to chce momenťák na ty brýle-19Nm,20Nm.
no brejle sem uz delal a momentak sme nemel asi bych to mel zkusit zda sme to neutahnul moc a hlavne me se to kurna nechce delat
Čeština můj koníček
No ak je to na sucháč, tak odporúčam . Ale ak je to v celku tak nič moc . Mal som tie v celku pol sezóny. Keď som sa vracal z MNG. chalan z Poľska, čo sme ho stretli na hraniciach pri odchode z MNG. mi ukázal aká je to blbosť. Keď som to otvoril vo vnútri boli z jemného prachu vytvorené maličké granule, ktoré sa tam premieľali. Mal s tým už skúsenosť, tak ma na to našťastie upozornil. To viete hneď som to dal dole a od vtedy to neriešim. Bol som tým sklamaný, veď som to kupoval práve kvôli ochrane guferá mám stále origo a najazdené 86tis. km.
siso napsal:
No ak je to na sucháč, tak odporúčam . Ale ak je to v celku tak nič moc . Mal som tie v celku pol sezóny. Keď som sa vracal z MNG. chalan z Poľska, čo sme ho stretli na hraniciach pri odchode z MNG. mi ukázal aká je to blbosť. Keď som to otvoril vo vnútri boli z jemného prachu vytvorené maličké granule, ktoré sa tam premieľali. Mal s tým už skúsenosť, tak ma na to našťastie upozornil. To viete hneď som to dal dole a od vtedy to neriešim. Bol som tým sklamaný, veď som to kupoval práve kvôli ochrane guferá mám stále origo a najazdené 86tis. km.
Pokud jsou ty v celku, tak kudy se tam ten prach dostane?
To se mi nějak nezdá.
Mám ty v celku jednu sezónu, svalně se pod ně zítra podívám.
Motorka a rodina není kompatibilní, bohužel...
Neoprén je vodotěsná věc pokud je to neporušený, dobře sešitý a správně staženo na koncích nedovedu si představit kudy by se ten prach tam dostal a navíc to používají i někteří krosaři; já to tam měl,při prodeji to kupec kontroloval(šavle)a nic tam nebylo(je fakt že v marastu nejezdím ) stáhnout nahoře dole kvalitní páskou a musí to být ok.
Pokud je tam suchac tak pres nej jak se to krabati kdyz jdou vidle dolu to jediny me napadlo
Čeština můj koníček
Ono sa to tam nejako nasaje ako tie vidli behajú hore dole. No možno to bolo po tých cestách - necestách po Mongolsku, ale práve kvôli tomu som to tam dával.