Už se to tady řešilo. Příčinou by měla být špatně provedená barva od výrobce.
Ale totálně se mi tam nelíbí ta mastnota.
Ty puchýřky bych typoval na přehřátí motoru.
Mastnota je kapitola sama o sebe, skôr ma zaujímalo, prečo je to také vráskavé. Možno by to šlo olúpať všetko a novú farbu, ale to je extrém. Nijak neviem nájsť to vlákno, kde sa to riešilo.
Místo bude určitě v manuálu. Mě ho hledali na evidenčce taky statečně a pak tuším našel to, co na výše uvedené fotce nečitelné. Ale někde určitě bude ještě jednou.
I když dneska je to fuk, motor je ND, takže číslo se může měnit. Ani nevím proč to kontrolujou, když to stejně nikam nezapisujou.
Tak motor som odrbal od pľuzgierov, všetko komplet šlo dolu s tým, že som našiel, že olej tiekol z boku spod jednej skrutky- prasknutá hliníková podložka. Nebolo to vidieť a nakoľko farba bola pod povrchom pórovitá tak sa olej roznášal tlakom po celej jednej polovici bloku. Už je to nakomplet aj vo farbe a je to krásne suché.
Čo sa toho čísla motora týka, prelúskal som v rýchlosti aj manuál a pravdupovediac nezakopol som o túto informáciu Nieto ešte takú, žeby tam malo byť 2x.
Jedno by teda malo byť vidieť pri pohľade od ľavej stupačky- nie však na mieste ktoré ukazuje fotka, ale viac dozadu. O druhom doteraz neviem. To, že je zbytočné ho kontrolovať asi na kontrole neobhájim ) V podstate som ani nepozeral, či je písané v pôvodnom- talianskom TP.
Mě to číslo nikdy nenašli Ale podle dávných legend by mělo být nad řetězovím kolečkem zezadu na převodovce.Takže bez vyndání z rámu není možnost ho přečíst. Nicméně typ bývá na různých nálitcích jak říká Milda po řadičkou ,z druhý strany je myslím taky ,a zevnitř vík jsou taky.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak že by ho mělo 800 pod řadičkou.. no každopadně kdo má pěknej motor a chcce se mu muže se pod to ohnout s baterkou
... servis a diagnostika BMW Motorrad