zdravim
dnes som mal dole predny blatnik (menil som sponovak na retazi olejoveho cerpadla) a pozeral som ze ako uchytit a kde drziak pridavnych svetiel. ale vsetko je tam plastove a male skrutky
nemate niekto foto ako je to uchytene? chcel by som len taku obycajnu rovnu rampu pod predny blatnik.
vdaka za rady
Upravil xNOKIAx dne 16.02.2013 22:55
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Mam Touratech Xenon a mlhovku. Soucasti baleni je uz i drzak pod predni blatnik (blinkr) viz obrazek (neni to moc dobre videt)
Drzi to na 2 sroubcich, zatim bez problemu (vsechno davam na lepidlo) http://shop.toura...to-ii.html
A možná to bude chtít posunout trochu víc dopředu, aby to při propružení nemlátilo do vidlic...takže ještě prozkouším.
Upravil MaO dne 19.03.2013 22:05
Co ti to dělá v off jízdě. Měl jsem to taky tak a jak šly kluzáky na doraz, dělala mi konzola rány do trubek. I když jsem tam dělal docela velké vybrání, tak při ostřejších zatáčkách v plném rejdu a zhupnutí motorky do dělalo rány taky. Byl to jeden z důvodů proč jsem světla vyměníl a dal je do Desierta
Přesně jak píše Joe, při udělání jen jednoduché rampy jak chce xNOKIAx udělat budou přední vidle při propružení mlátit do té hrazdy, u 1100gs tento problém není - asi je to ve větší vzdálenosti od vidlí než u 1150gs... Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
vdaka za obrazky a nazory. asi to budem musiet urobit kazde svetlo zvlast na drziak- na 2 skrutky ked je s tou rampu problem i ked offroad nejazdim.
ak nieco vymyslim sa pochvalimKed niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Co ti to dělá v off jízdě. Měl jsem to taky tak a jak šly kluzáky na doraz, dělala mi konzola rány do trubek. I když jsem tam dělal docela velké vybrání, tak při ostřejších zatáčkách v plném rejdu a zhupnutí motorky do dělalo rány taky. Byl to jeden z důvodů proč jsem světla vyměníl a dal je do Desierta
Nevím, jestli jsi opravdu myslel ten můj držák, ale já zatím problém neměl, možná taky proto, že jsem zatím na dorazu nebyl nebo o tom nevím Myslím, že to vybrání je dost velký, to spíš te rám napříč, jak dával mao bude dělat problémy.