Ahoj chlapi,
jestli se můžu přidat k tomuto vláknu. Byl jste se někdo podívat na tuhle? http://www.tipmot...00-gs.html
Docela se mi líbí.. Díky za odpověď
cashe napsal:
Ahoj chlapi,
jestli se můžu přidat k tomuto vláknu. Byl jste se někdo podívat na tuhle? http://www.tipmot...00-gs.html
Docela se mi líbí.. Díky za odpověď
Když to prodává "zotavovna", tak předtím musela být nemocná, ne?"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
servisak napsal:
jj bacha jsou vyhlášení prodejem bouraček
a fakt,,úžasným servisem ,, ! ono se není čemu divit,když pan majitel na svou motorku namontuje šit, jen aby ušetřil a je mu fuk, že to odepíše např. brz. kotouč...tento prodejce je spíš patolog !!!
všude dobře.....doma GSA
Byl jsem tam tedy dnes. Prodavajici mi prisel celkem seriozni. Rikal, ze byla padena. Pouze ulomena stupacka a viko valce. Je to opravene, nejde nic poznat. Tak nevim..
Chlape, osobně je neznám, ale když tu kluci píšou, že ten člověk pracuje přinejmenším zvláštně, tak dej na jejich rady.
Když už se ptáš na rady, tak se jich trochu drž, jinak je zbytečné se ptát.
Osobně můžu doporučit Boba. Možná je dražší než jiní, ale určitě se Ti investice do nákupu motorky v dobrém stavu vyplatí, než koupit nějakou hujdu.
Za 50tis k, co jsem najel na své bez problémů, si myslím, že už tu počáteční "vyšší" investici mám na servisu dávno zpět.
Kupoval jsem se 72tis km a moto byla jako nová.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Chlape, osobně je neznám, ale když tu kluci píšou, že ten člověk pracuje přinejmenším zvláštně, tak dej na jejich rady.
Když už se ptáš na rady, tak se jich trochu drž, jinak je zbytečné se ptát.
Osobně můžu doporučit Boba. Možná je dražší než jiní, ale určitě se Ti investice do nákupu motorky v dobrém stavu vyplatí, než koupit nějakou hujdu.
Za 50tis k, co jsem najel na své bez problémů, si myslím, že už tu počáteční "vyšší" investici mám na servisu dávno zpět.
Kupoval jsem se 72tis km a moto byla jako nová.
Zrovna něco podobného jsem chtěl napsat. Jestli chceš solidní motorku, tak Bob nebo od někoho z fóra.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
cashe napsal:
Byl jsem tam tedy dnes. Prodavajici mi prisel celkem seriozni. Rikal, ze byla padena. Pouze ulomena stupacka a viko valce. Je to opravene, nejde nic poznat. Tak nevim..
tak nad cim premyslis ? Chces levnou motorku, tak si kup tuto a neres recence. Pokud budes pokracovat v padani tak je to fuk. zeptej kdy bude servis, co tam dal pan Doktor za desticky...jeho oblibena znacka Ferodo ti zlikviduji za par korun tiodepisi kotouce za vic korun. Oleje tam ta
všude dobře.....doma GSA
cashe napsal:
tak nad cim premyslis ? Chces levnou motorku, tak si kup tuto a neres recence. Pokud budes pokracovat v padani tak je to fuk. zeptej kdy bude servis, co tam dal pan Doktor za desticky...jeho oblibena znacka Ferodo ti zlikviduji za par korun tiodepisi kotouce za vic korun. Oleje tam ta
uteklo mi to..oleje tam dava taky prima jebky !!!
všude dobře.....doma GSA
Michala Poncu znám z dragsterů, postavil spoustu špičkových motorek a sám byl na 1100GS někde na Sibiři. Vždy mi přišel jako velmi slušný chlap, ale z obchodu ho neznám. V každém případě píše něco o "voňavce bez škrábance" a to ta motorka ani z fotek není, seriozní prodejce by napsal aspoň "kosmetické vady", takže určitou nedůvěru bych měl..