Jarys napsal:
a když náhodou upadne jako někomu tak se pak stejně prodá jako nebouraná leštěnka
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PS. jak tu psal někde TT, do Maroka jsem kromě standartních očkování taky přidal i vzteklinu, těch pár stokorun už tě nezabije a jsi v klidu..
Upravil bluesbery dne 19.02.2013 23:07
každé další očkování navíc je zbytečná zátěž organismu zvláště, když to do sebe navalíš najednou
Myslím že tetanus je mnohem důležitější než žloutenka, protože je prakticky všude ale to je každého věc. Jsou lidi, kteří to neřeší a nikdy neměli problém a jsou lidi, kteří se cpou práškama a nechají si dát všechno co jim doktor na cestovní medicíně řekne (je to normální komerční věc, takže by byl blázen kdyby jim nedoporučil všechno možný očkování) a stejně chytí v každé zemi alespoň sračku...
Myslím že ideál je takový střed ale tetanus má spousta lidí propadlý, protože to má myslím trvanlivost jen 10 nebo 12 let a jsou lidi, kteří byli očkovaní před 30 lety ve škole...
Zrovna v Maroku jsou exkrementy všude, ve vzduchu, na zemi, prostě všude. Stačí se škrábnout nebo někde upadnout a je to raz dva. Jihozápadní maroko a celá západní sahara jsou vysoce rizikový oblasti. Takže tohle myslím nikomu organismus moc nezatíží a může to sakra pomoct.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
každé další očkování navíc je zbytečná zátěž organismu zvláště, když to do sebe navalíš najednou
Myslím že tetanus je mnohem důležitější než žloutenka, protože je prakticky všude ale to je každého věc. Jsou lidi, kteří to neřeší a nikdy neměli problém a jsou lidi,
TETANUS JE DULEZITY I TADY.
nedavno moji mame umrel pacient.. co procestoval cely svet A NIC...
duvod? skrabnul se v CZ na zahrade pri hrabani v zemi.. a mel propadly tetanus.
= amen.
---
tj. urcite to neprehanet... ale tetanus URCITE, zloutenku dobry (tu nemam zase ja.. bojim se injekci a dobra je i klistova encefalitida.
Upravil hicks dne 20.02.2013 10:07
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Myslím že tetanus je mnohem důležitější než žloutenka, protože je prakticky všude ale to je každého věc. Jsou lidi, kteří to neřeší a nikdy neměli problém a jsou lidi,
TETANUS JE DULEZITY I TADY.
nedavno moji mame umrel pacient.. co procestoval cely svet A NIC...
duvod? skrabnul se v CZ na zahrade pri hrabani v zemi.. a mel propadly tetanus.
= amen.
---
tj. urcite to neprehanet... ale tetanus URCITE, zloutenku dobry (tu nemam zase ja.. bojim se injekci a dobra je i klistova encefalitida.
přesně tak, tetanus beru automaticky, hlídá to i obvodní lékař a když tam člověk aspoň jednou za 10 let zajde na preventivku, tak mu tu injekci dají
My jsme jeli 2008 a nechal jsem se preockovat na Hepatitida A+B, bristi tyfus a tetanus. Ale reknu vam, ze blbe mi bylo jeste tam mesic po Maroku. Bohuzel jsme to naplnovali tak, ze zloutenku jsem mel rychlo ockovani.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Já mám do Maroka zloutenku komplet, tetanus preockovanej a tyfus. S tim Tetanem je to tak, ze platí 15 let, ale pokud máš úraz po 10 letech od očkování, tak ti ho hned prdnou. Což v Maroku by byl asi problém. Tedy lepší víc než míň myslím. Zatěžuju organismus každý pátek a soboru do mrtva, nějakou injekci už přežije :-)
Bmw GS ADV
Myslím že i kdybys vypil denně litr, tak na některý nemoci to nepomůže ale možná o nich nebudeš vědět
Jinak stačí skočit na začátek diskuzí o Maroku a očkování a probíralo se to zevrubně co a proč...