Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 1 z 2:   1    2  

Dillí, Indie
slata2
Přidané 17.03.2013 17:50

Registrace: 11.03.10
Zdravim,plánujem z přítelkyní cestu do Indie.
Nemáte někdo zkušenosti s pujčením motorky v Dillí?
Loni jsme jezdily měsíc po severu Vietnamu na Minsku125 tak se nám to zalíbilo a chcem tímto zpusobem dát i tento výlet.
Nechcem cestovku.
Zajímá nás hustota pujčoven, popř.cena za pujčení.
Zase cca měsíc.
Dík.Láda

GSSG
Dillí, Indie
Přidané 17.03.2013 18:04

Registrace: 06.04.11
Zkus si to jeste rozmyslet jestli nenechat baťuzek radsi doma
http://czech.ruvr...a-turisty/
musicR1200GS mě fakt baví, je to vácheň thumbs up

frantisek
Dillí, Indie
Přidané 17.03.2013 18:19

Registrace: 20.01.08
Kamaradi takhle jeli Indii, a resili to stylem nakup stroje - prodej stroje na konci. Myslim, ze to byl Bajaj 125, a jeli kazdej na svym, on i ona. POkud vim, vybirali motorky uz z Ceska pres internet. Asi bych mohl poslat kontakt, pokud bys chtel.

slata2
Dillí, Indie
Přidané 17.03.2013 18:37

gssg napsal:

Jo slyšel jsem o tom znásilnění,je to na h...o,ale brát to tak,tak člověk nesmí vylézt z baráku.
Navíc je větší pravděpodobnost,že tě přejede auto v ČRnž toto v Indii.

slata2
Dillí, Indie
Přidané 17.03.2013 18:42

frantisek napsal:
Kamaradi takhle jeli Indii, a resili to stylem nakup stroje - prodej stroje na konci. Myslim, ze to byl Bajaj 125, a jeli kazdej na svym, on i ona. POkud vim, vybirali motorky uz z Ceska pres internet. Asi bych mohl poslat kontakt, pokud bys chtel.

Jedná se mi o nějjednodušší a nejlevnější variantu,nejraději bych to řešil na místě.
Mluvil jsem z jedním indem a co říkal moto tam není uplně za babku.

GSSG
Dillí, Indie
Přidané 17.03.2013 18:48

Registrace: 06.04.11
slata2 napsal:
frantisek napsal:

Jedná se mi o nějjednodušší a nejlevnější variantu,nejraději bych to řešil na místě.
Mluvil jsem z jedním indem a co říkal moto tam není uplně za babku.

Nevim jestli je to tam normalni zvyk ,neznam pomery akorat me to okamzite prislo na mysl kdyz nam to media ted podsouvaji rolleyes
musicR1200GS mě fakt baví, je to vácheň thumbs up

3axap
Dillí, Indie
Přidané 17.03.2013 20:02

Registrace: 23.01.10
slata2 napsal:
gssg napsal:

Jo slyšel jsem o tom znásilnění,je to na h...o,ale brát to tak,tak člověk nesmí vylézt z baráku.
Navíc je větší pravděpodobnost,že tě přejede auto v ČRnž toto v Indii.

Neboj Tebe neznásilnícomfortto už by musel být fakt zoufalec....Grin

gs1150sg
Dillí, Indie
Přidané 03.05.2013 08:50

Registrace: 01.06.12
slata2 napsal:
Loni jsme jezdily měsíc po severu Vietnamu na Minsku125 tak se nám to zalíbilo a chcem tímto zpusobem dát i tento výlet.
Nechcem cestovku.
Zase cca měsíc.
Dík.Láda
čau slato. Motorku na půjčení v indii seženeš docela snadno. Koupě nové moto. není jednoduchá záležitost. Je to o času,frontách,razítkách,povolení a vše co si inďák umane.Kupuj ojetinu a nic jiného než Enfilda. Mužu ríct že jiná motka na cestování po indii není vhodnější. Skůtr nejede a 125 není na cestování. Jinak se připrav na opravdové peklo. Než se dostaneš z letište do centrální části k Pahárgandž tvá touha po motorce zeslábne. Najdi noclech,projdi si okolí a zjisi že trefíš zpátky. Puč si v tvém známém okolí skůtra a sám se projeď po revíru. Hledej a koukej po servisech a prodejnách. Kup si něco a nechej si udělat brzdy,klakson,spojku a vydle. Ber kus s bočníma držákama,jinak nemáš kam dát bagaž. Já bych si moto. půjčil ale záleží na tobě. Máme nějaké zkušenosti s indii a motkama. Když budeš potřebovat Poradíme.

gs1150sg
Dillí, Indie
Přidané 03.05.2013 08:50

slata2 napsal:
Nechcem cestovku.
Zase cca měsíc.
Dík.Láda
čau slato. Motorku na půjčení v indii seženeš docela snadno. Koupě nové moto. není jednoduchá záležitost. Je to o času,frontách,razítkách,povolení a vše co si inďák umane.Kupuj ojetinu a nic jiného než Enfilda. Mužu ríct že jiná motka na cestování po indii není vhodnější. Skůtr nejede a 125 není na cestování. Jinak se připrav na opravdové peklo. Než se dostaneš z letište do centrální části k Pahárgandž tvá touha po motorce zeslábne. Najdi noclech,projdi si okolí a zjisi že trefíš zpátky. Puč si v tvém známém okolí skůtra a sám se projeď po revíru. Hledej a koukej po servisech a prodejnách. Kup si něco a nechej si udělat brzdy,klakson,spojku a vydle. Ber kus s bočníma držákama,jinak nemáš kam dát bagaž. Já bych si moto. půjčil ale záleží na tobě. Máme nějaké zkušenosti s indii a motkama. Když budeš potřebovat Poradíme.

slata2
Dillí, Indie
Přidané 04.06.2013 14:43

gs1150sg napsal:
[quote]slata2 napsal:
Nechcem cestovku.
Zase cca měsíc.
Dík.Láda
čau slato. Motorku na půjčení v indii seženeš docela snadno. Koupě nové moto. není jednoduchá záležitost. Je to o času,frontách,razítkách,povolení a vše co si inďák umane.Kupuj ojetinu a nic jiného než Enfilda. Mužu ríct že jiná motka na cestování po indii není vhodnější. Skůtr nejede a 125 není na cestování. Jinak se připrav na opravdové peklo. Než se dostaneš z letište do centrální části k Pahárgandž tvá touha po motorce zeslábne. Najdi noclech,projdi si okolí a zjisi že trefíš zpátky. Puč si v tvém známém okolí skůtra a sám se projeď po revíru. Hledej a koukej po servisech a prodejnách. Kup si něco a nechej si udělat brzdy,klakson,spojku a vydle. Ber kus s bočníma držákama,jinak nemáš kam dát bagaž. Já bych si moto. půjčil ale záleží na tobě. Máme nějaké zkušenosti s indii a motkama. Když budeš potřebovat Poradíme.[/quote

Čau,dík za odpověd.Pujčím si Enfielda je to kus motorky,ikdyž někdo mě od něj zrazuje.Ty jsi jezdil po Indii na motorce?Př.jakou jste jeli trasu?Co provoz?Čím víc se ptám,tím víc lidí říká,(cituji)že jsme ****i a nevážíme si života.Je to tak hrozné?Já myslím že se to musí dát ne?Přesně tyhle výhružky byly i něž jme jeli do Vietnamu a bylo to super.

nForger
Dillí, Indie
Přidané 04.06.2013 15:43

Registrace: 17.07.08
slata2 napsal:
Čau,dík za odpověd.Pujčím si Enfielda je to kus motorky,ikdyž někdo mě od něj zrazuje.Ty jsi jezdil po Indii na motorce?Př.jakou jste jeli trasu?Co provoz?Čím víc se ptám,tím víc lidí říká,(cituji)že jsme ****i a nevážíme si života.Je to tak hrozné?Já myslím že se to musí dát ne?Přesně tyhle výhružky byly i něž jme jeli do Vietnamu a bylo to super.

Sorráč za OT, ale myslím, že podobné řeči uslyšíš, ať se vydáš kamkoliv na východ.. Rumunsko, Ukrajina, Albánie.. I Turecko, Arménie, Gruzie.. všude jsem vždyckly slyšel slova o bláznech a že nás tam někdo okrade/zabije..

To ostatně může udělat i v ČR a nemusíme nikam jezdit Smile

Vykašli se na ně a jeďte Wink Budu tiše závidět Smile

zirafak
Dillí, Indie
Přidané 05.06.2013 09:12

Registrace: 17.11.10

Sorráč za OT, ale myslím, že podobné řeči uslyšíš, ať se vydáš kamkoliv na východ.. Rumunsko, Ukrajina, Albánie.. I Turecko, Arménie, Gruzie.. všude jsem vždyckly slyšel slova o bláznech a že nás tam někdo okrade/zabije..

To ostatně může udělat i v ČR a nemusíme nikam jezdit Smile

Vykašli se na ně a jeďte Wink Budu tiše závidět Smile

stoprocentne podepisuji

gs1150sg
Dillí, Indie
Přidané 06.06.2013 11:37

slata2 napsal:
gs1150sg napsal:
[quote]slata2 napsal:
Nechcem cestovku.
Zase cca měsíc.
Dík.Láda
čau slato. Motorku na půjčení v indii seženeš docela snadno. Koupě nové moto. není jednoduchá záležitost. Je to o času,frontách,razítkách,povolení a vše co si inďák umane.Kupuj ojetinu a nic jiného než Enfilda. Mužu ríct že jiná motka na cestování po indii není vhodnější. Skůtr nejede a 125 není na cestování. Jinak se připrav na opravdové peklo. Než se dostaneš z letište do centrální části k Pahárgandž tvá touha po motorce zeslábne. Najdi noclech,projdi si okolí a zjisi že trefíš zpátky. Puč si v tvém známém okolí skůtra a sám se projeď po revíru. Hledej a koukej po servisech a prodejnách. Kup si něco a nechej si udělat brzdy,klakson,spojku a vydle. Ber kus s bočníma držákama,jinak nemáš kam dát bagaž. Já bych si moto. půjčil ale záleží na tobě. Máme nějaké zkušenosti s indii a motkama. Když budeš potřebovat Poradíme.[/quote

Čau. ať zrazuje jak chce Enf. je pro inda národní technická pýcha a opavu zmáknou šutrem a provázkem skoro všude. Na indii je krásné právě to cestování (bus,vlak,motor) Ano jezdí tam jinak. Mrkni na speciál TopGearu o Indii (fakt prdel).Když jezdíš na motoru doma tak tam to dáš taky. Taky záleží kam a kdy jedete páč sever s jihem nejde srovnat. Určitě dejte hory. My to řešíme tak že naplánujeme cestu cca 4000km s body zájmu. Mezi se přepravujeme bus,vlak a tam si berem motor ,jezdíme si okollí a vyrážíme cca 4-5dnů na delší štace. Ti ted závidím že tě to čeká. Tak si to užijte. Až se naučím dám ti sem video.

hicks
Dillí, Indie
Přidané 06.06.2013 11:48

Registrace: 09.07.08
...

ja mam inda kamarada a druhej kamarad je indolog.

splynout s provozem zvladnes max po par tydnech a ani ti to neprijde.

indie je uzasna.. bacha na kempovani na odlehlych mistech atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

slata2
Dillí, Indie
Přidané 06.06.2013 15:55

Čau,no konečně někdo,kdo nás nodrazuje.Taky si myslim,že to musíme dát.
Dík a zatim...

slata2
Dillí, Indie
Přidané 06.06.2013 15:58

hicks napsal:
...

ja mam inda kamarada a druhej kamarad je indolog.

splynout s provozem zvladnes max po par tydnech a ani ti to neprijde.

indie je uzasna.. bacha na kempovani na odlehlych mistech atd.

Ale ,já musim splynout z provozem po pár dnechSmile

gs1150sg
Dillí, Indie
Přidané 07.06.2013 09:16

Joo a dej si u Enfa bacha na pravo strané řazení. Kámoš to vzal že se s tím popere a nakonec zjistil ze se z toho posere. Nečekej že tam někde splyneš ba naopak.

slata2
Dillí, Indie
Přidané 07.06.2013 15:25

gs1150sg napsal:
Joo a dej si u Enfa bacha na pravo strané řazení. Kámoš to vzal že se s tím popere a nakonec zjistil ze se z toho posere. Nečekej že tam někde splyneš ba naopak.

Což to už je pořádnej voser,soustředit se na pravostranné řazení v tom mumrajiSmile
Jo,nemáš na prodej průvodce SEVER?
Upravil slata2 dne 07.06.2013 15:45

gs1150sg
Dillí, Indie
Přidané 08.06.2013 10:02

Sláto nemám ho na prodej,je to náš rádce a zápisník ale jih jsme sehnali na vebu Hedvábná cesta. Máme doma nějaké Rupky cca 2500.- když bys chtěl. Jakou cestu plánujete?

slata2
Dillí, Indie
Přidané 08.06.2013 13:14

gs1150sg napsal:
Sláto nemám ho na prodej,je to náš rádce a zápisník ale jih jsme sehnali na vebu Hedvábná cesta. Máme doma nějaké Rupky cca 2500.- když bys chtěl. Jakou cestu plánujete?

Na hedvábné Stezce mám inz.Pruvodcu po jihu je dost,ale sever nikdo prodat nechce.Kdyžtak koupim nový.Cestu ješte plánujem,ale poletíme až začátkem prosince ,jindy nemůžem.Tak je čas.Hlavně to musíme skloubit s počasim.
Na Rupkách se domluvit můžem.

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 66
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,722
Nejnovější člen: Saldo

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.26 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI