Toto je buhužiaľ tvrdá realita .....a vyje..ní skurv..ci nam tlačia do hláv, ako sa máme dobre....druhé Švajčiarsko...kok..ti
Glock-plastik fantastik :-)
gssg napsal:
A to Na tech vasich sotolinach kamos schytal na 50tce, kde jel 62 km 400€ flastr !!!!!!!!!
Hold Ukrajina. Alebo čo tak navrhnuť organizatorom rallye Pariž -Dakar aby to trochu zatraktivnili prejazdom cez SK, samozrejme za podmienok, že by to ich stroje vydržali.
Upravil JRM66 dne 27.03.2013 22:11
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Hele, ten zebricek je nejakej divnej... Francii mam projezdenou krizem krazem a zejmena v mensich mestech jsem zazil takovy tankodromy, za jaky bychom se nemuseli stydet ani v nasi maticce stovezate. Naproti tomu nepochopitelne chybi uz treba jen Spanelsko, ktery je na tom o mnoho lip a ma snad nejhladsi asfalty v Evrope...
Upravil morabo dne 27.03.2013 22:25
Maiali nel Fango!
gssg napsal:
A to Na tech vasich sotolinach kamos schytal na 50tce, kde jel 62 km 400€ flastr !!!!!!!!!
Hold Ukrajina. Alebo čo tak navrhnuť organizatorom rallye Pariž -Dakar aby to trochu zatraktivnili prejazdom cez SK, samozrejme za podmienok, že by to ich stroje vydržali.
U nás by mali akurát súťažnú úlohu navyše a to ustrážiť si všetko hliníkové a kovové cez noc aby im to nezmyzlo.
Jarys napsal:
no škoda že ten žebříček není kompletní, zajímalo by mě umístění ČR
Kdo umí číst, má výhodu Je to tam v článku. Jsme opravdu těsně před Slovenskem : Lepšie cesty majú naši susedia (Česká republika 81., Maďarsko 64.) a dokonca aj štáty ako Etiópia či Botswana.
Takže jsme sice o jeden stupínek lepší, ale nepovažoval bych to vůbec za vítězstvíLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Myslím,že neexistuje objektivní způsob,jak takovejhle žebříček sestavit.Takže je to hrubě orientační a v některých případech dost zavádějící a dochází k tomu,co píše Morabo a Bluesbery.
Nenapadá mě žádnej jinej způsob,jak tohle hodnotit,než papírově,podle procentuálního podílu cest určených k opravě a to je širokej pojem.Někde je silnice určená k opravě už jen tím,že je popraskaná a přesto je perfektně sjízdná,bez díry a nerovností...jinde je silnice prakticky nesjízdná a taky je to jen komunikace určená k opravě.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Rozvojový země jsem nahoře jen díky tomu,že maji silnice budovaný teprve před pár lety a nemaji je ještě rozdrbaný jak my po x letech.Nic to nemění na tom,že je to hnus a katastrofa.
Fanos Rusicka napsal:
Rozvojový země jsem nahoře jen díky tomu,že maji silnice budovaný teprve před pár lety a nemaji je ještě rozdrbaný jak my po x letech.Nic to nemění na tom,že je to hnus a katastrofa.
Hlavně mi docela vadí že rozvojové země mají krásný silnice za naše peníze a my tady jezdíme po tankodromech!!!!