... dotaz pro ty co jezdili na obou :
je vážně tak velký rozdíl v komfortu jízdy na středně dlouhé trasy (cca 500 km) mezi 650 (rotax) a 1150 gs ? Max. uvažovaná rychlost cca do 120km/h, převážně asfalt a vždy sólo.
díkes za odpovědi
(ch)stepan
Chrochtal jsem na 650 a teď chrochtám na 1150... Zas tak hroznej rozdíl v tom nevidim aspoň sám ne, jak vyvezu pani tak jsou ty koně navíc a lepší podvozek hodně znát
In pivo veritas!
keď ideš sám a do 120 tak takmer žiadny, mám to odtestované. 1150 som bral kvôli dlhým cestám a lebo som si myslel, že bude so mnou jazdiť žena. Teraz ma občas napadne, že by som sa kludne vrátil na 650. Hlavne keď som v Turecku tankoval za 2,25,- EURA a v teréne je obratnejšia.
Ja mel Pegaso 650 taky s rotakxem, kdyz jsem jezdil sam tak to nebylo spatny ale jak jsem nalozil drahou polovicku tak uz ty chybejici kone a podvozek byl znat. Proto jsem pak tenkrat koupil jedenectku. Jezdili jsme na tom teasy cca do 300km a zrovna zabava to nebyla. Jak se motorka zatizila 200kg vahy tak ten jednobuch byl dost citit, jak na vykonu tak i dost vibroval. Ale v terenu zas to bylo super, vykon stacil a to ze byla lehci bylo taky znat.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
otacky hluk napor vetra 650 je super ale zo skusenosti pri 120kmh je pocit ako pri 160kmh na 1150 este zalezi na vyske mam 180cm je mi mala inak je to super moto ale ma maly vykon
Rozdíl není malý, na druhou stranu není na 650 problém jezdit dlouhé trasy aniž by byl člověk rozlámaný, několik kamarádů a kamarádek s námi jezdívalo 500-800 km denně v pohodě. Ale z 1150 bych si na 650 rozhodně přezvykávat nechtěl...
Na velký na tebe tolik nefouká takže delší přesuny vyšší rychlostí jsou mnohem snesitelnější. U jednoválce se přidají ještě drobné vibrace.Nicméně když si vzpomenu kolik sem toho na šestpade najezdil tak mi ani nepřišlo že bych trpěl. Ovšem krok zpět v pohodlí to asi bude.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Zasadni otazka je, jestli v jednom, nebo ve dvou.
Na singl jizdu to samo rozdil taky je, ale jak pisou kluci, o nejaky utrpeni na maly se mluvit neda.
Ve dvou se ale vyhody vetsi moto projevi opravdu vyrazne...
Maiali nel Fango!
Můžu posoudit 650 GS a 11GS a můj názor je rozdíl jako prase. Ale já mám 100kg/188cm tak to možná taky hraje roli. Na 650 bych jel dneska už tak maximálně pro rohlíky.
Upravil ripper dne 03.04.2013 10:46